Virág J. Особа підтверджена

Virág J.

Відповідає в середньому протягом 18 годин
18 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів

Virág J.

Приймає нових учнів

Tanulj spanyolul otthonról úgy, mintha külföldön lennél

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  4000 Ft/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 4000 Ft/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Предмети:

Опис

3 csodás évet töltöttem Catalónia fővárosában, Barcelonában. Ennek a 3 évnek hála anyanyelvi szinten beszélek spanyolul. A spanyol nyelv minden szépségét a helyiektől tanultam meg, sok olyan szót és kifejezést sajátitottam el amit a tankönyvekből nem lehet megtanulni. Nyelvtudásomnak köszönhetően sikerült bejutnom egy spanyol állami egyetem Mester szakára, igy egy nemzetközileg elismert diplomával és egy felsőfokú nyelvvizsgával tértem haza.
A fő szakterületem nem a nyelvoktatás de a múltban is sokat foglalkoztam vele és továbbra is célom, hogy úgy tanitsam meg a spanyol nyelvet ahogy azt a való életben is használják és hogy átadjam azt a gyakorlatias tudást amit nekem is sikerült megszereznem.
Szerintem a nyelvek tanulásánál a legfontosabb az aktív beszéd, így én az óráimon ehhez is tartom magam. Több éves oktatói tapasztalataimra alapozva állítom össze az órákat, melyek során legnagyobb hangsúlyt a konverzációs feladatok kapnak, különböző szituációk megoldása, viták és véleménykifejtések gyakorlása.

Типи уроку

Standard óra

4000 Ft / 55 хв.