Renáta C.

Renáta C.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.

Renáta C.

Biológia korrepetálást, érettségire felkészítést szívesen vállalok.

Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Опис Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Az ELTE-TTK Biológia alapszakán diplomáztam kiváló eredménnyel, most ugyanitt végzem a mesterszakot és szívesen átadnám a tudásomat érdeklődő, tanulni vágyó, vagy csak jobb eredményt elérni kívánó gyerekeknek. Jelenleg több diákom is van általános iskolástól a 29 éves biológia után érdeklődő egyetemistáig, többeket emelt érettségire készítek fel éppen. Nekik tartok fent egy discord szervert, ahol megtalálható az összes tananyag amit készítek, és a jegyzetek, amiket órákon csinálunk.
Az óráimon egyszerűen tudok rajzokat is készíteni rajztábla segítségével, így nem hátrányos az online óra sem.
Tavaj szeptember óta általános iskolai biológia és kémia tanárként dolgozom, ezért ismerem ezeket a tananyagokat is, és remekül kijövök a korosztállyal.
Amennyiben jó hangulatú órákra szeretnél járni, keress bátran!

Dominika R.

Dominika R.

Неперевірена заявка

Érettségi előtt fél évvel kerestem meg, addig az alapórás bioszon kívül nem kaptam más felkészítést. Reninek viszont sikerült fél év alatt felkészítenie az emelt biológia érettségire, így segítségével 5-re vizsgáztam le belőle. Abszolút meg vagyok elégedve, hiszen órái rendkívül izgalmasak, és az érettségi típusfeladatokra orientálódnak. Az általa létrehozott discord szerveren rengeteg hasznos információ, anyag megtalálható, ezzel segítve az önálló tanulást is. Nagyon hálás vagyok a felkészítésért, és hogy mindig örömmel ültem be az órákra. Számomra kényelmesebbé tette a tanulást az is, hogy ami órán fontosabb információ volt, azt lejegyzetelte, ráadásul különböző színekkel írt, így mindig fent tudta tartani az érdeklődésemet. Csak is ajánlani tudom:)

Emma B.

Emma B.

Неперевірена заявка

Én rettentően sokat köszönhetek Reninek! Segített felkészülni a Testnevelési Egyetem biológia felvételijére, valamint a középszintű biológia érettségire is, és mind a kettőt végül sikeres eredménnyel zártam. Hihetetlen magas szintű tudás van benne, amit teljes mértékben át is ad tanítványainak.😊 Nagyon hasznos az, hogy minden órán külön jegyzetet készít az aznapi tananyagról és ezt mind nyomon követheti az ember online, hiszen discordon képernyő megosztással ez mind lehetséges. Vázlatszerűen ír, ábrákkal, képekkel színesíti az anyagot, amivel könnyebben megértem a leckét. Szóval csak ajánlani tudom Őt, hiszen mindig nagyon jól és hasznosan teltek az óráink együtt.😊 Keressétek bizalommal!

фото та сертифікати