Péter D.

Péter D.

Відповідає в середньому протягом 11 годин
11 год.
Безплатне пробне заняття

Péter D.

Безплатне пробне заняття

Matematika és Történelem tanítása, gyorsan és olcsón, személyesen vagy online.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  2500 Ft/год.
  • Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 2500 Ft/год.
Бажаний час: вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Sziasztok kedves érdeklődők! :)

A nevem Deák Péter. 2018-ban szereztem meg pedagógus mester diplomámat. Már utolsó éves hallgatóként megkezdtem a gyakorlati munkát. Tapasztalataim szerint a legfontosabb, hogy a tanult ismereteket logikusan tudjuk rendezni eképpen az önálló tanulás is könyebben fog menni. Egykori mentorom szerint a jó tanár célja, hogy megtanítsa tanulni a diákját. Jómagam is hasonlóképpen vélekedek, így nagyon várom azokat az érdeklődőket akiknek nehezen megy a matematika, vagy a történelem tanulása.
Türelemmel és akarattal sokminden elérhetővé válik.

Типи уроку

Próbaóra

A korrepetálás technikai feltételeinek tisztázása, ismerkedés. :) Természetesen ingyenes.

Безплатно / 20 хв.
Történelem

Történelem tantárgyból vállalok korrepetálást, előzetes szintfelméréssel. Az első órát, egy személyesen összeállított teszttel kezdjük, ami után egyénre szabott fejlesztési terv alapján haladunk egy egyeztetett óraszámban.

4000 Ft / 55 хв.
Írás, Olvasás fejlesztés

Elsősorban azon kicsi, és nagy tanulók jelentkezzenek erre a foglalkozásra, akik szeretnék fejleszteni olvasás vagy írástechnikájukat. Esetleg diagnosztizált diszgráfiával, diszlexiával küzdenek. Az elmúlt évek alatt sok tanulón segítettem már akik hasonló problémákkal küzdöttek. Szeretnék valamit visszaadni azoknak az adófizetőknek akiknek köszönhetően tanulhattam, felnőhettem, oktatást kaphattam Magyarországon, így ezeket az órákat jelképes összegért tartom.

2500 Ft / 55 хв.
Matematika

Első sorban általános iskolai matematika korrepetálást vállalok, illetve olyan diákok jelentkezését akik diszkalkulia miatt nehézségekkel küzdenek. Természetesen itt is előzetes szintfelméréssel, majd egy közösen kialakított egyéni terv alapján haladunk.

4000 Ft / 55 хв.