Babett R.

Babett R.

Відповідає протягом 20 годин на 50% повідомлень.
50% 20 год.
Приймає нових учнів

Babett R.

Приймає нових учнів

Magabiztosan angolul

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень
Бажаний час: утром, вдень
Предмети:

Опис

Óráimon fiatalos és pozitív légkörben sajátíthatod el azokat az alapvető nyelvi készségeket (beszéd, írás, hallgatás, olvasás), amelyek nem csak az angol érettségihez vagy nyelvvizsgához elengedhetetlenek, hanem a későbbi külföldi vagy itthoni munkavállalás/tanulás során is nagy segítségedre lesznek.

Több mint 10 éve foglalkozok angol oktatással, elsősorban magánórák keretében. Anglisztika BA és MA diplomával rendelkezem, jelenleg a Debreceni Egyetem amerikanisztika PhD. programjában végzem doktori tanulmányaimat. 2016-tól a Debreceni Egyetem angol szakán tanítottam készségfejlesztő nyelvi kurzusokat, fordítást, amerikai irodalmat, illetve középfokú nyelvvizsga felkészítő kurzust.

Eddigi oktatási és képzési tapasztalataim garancia arra, hogy magánóráimon nem „száraz” angolt tanulsz majd! Beszédcentrikus foglalkozásimon igyekszem átadni az amerikai (illetve brit) kultúrával kapcsolatos tudásomat is. Rengeteg színes anyaggal egészítem ki az óráid: friss hírektől kezdve, népszerű filmeken és sorozatokon át, az interaktív háziikig minden lesz a repertoárban. Persze csak olyan témákban, ami Téged is érdekel. 😊 A tananyag teljes mértékben személyre szabott, a te céljaidhoz és igényeidhez igazított. Ezenfelül, mindig számíthatsz a türelmemre, bátorításomra, és odafigyelésemre.

Ha tetszik ez a koncepció, várlak szeretettel! Vállalok felkészítést érettségire (közép-és emelt szint), közép és felsőfokú nyelvvizsgára (főleg Origo, DExam, Euro, TELC), felzárkóztató oktatást középiskolások vagy felsőtagozatos általános iskolások részére. Igény esetén akadémiai esszéírás oktatását is (angol szakos egyetemisták számára).