Bálint Judit S.

Bálint Judit S.

Відповідає протягом 1 години на 100% повідомлень.
100% 1 год.
Приймає нових учнів

Bálint Judit S.

Приймає нових учнів

Bábel- tornya számodra is nyitva áll

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  4800 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 4800 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Nyelvszakos dimplomáimnak világszerte hasznát vettem már. 30 éve tanítok nyelveket, ma már csak online. A spanyol nyelv a szerelmem, valójában minden, ami spanyol. Napi szinten használom a családomon belül. Többször voltam már Spanyolországban, ahol kamatoztattam a spanyol nyelvtudásom. Minden nyelvi szinten tartok spanyol nyelvi online órát, melyekhez spanyol szerzők könyveit használom, törekedve, hogy az órán csak spanyolul beszéljek a diákommal. ( persze kezdő szinten még keverve a magyar nyelvvel) Magyar nyelvszakos diplomámnak köszönhetően a nyelvtant is alaposan megtanítom a diákjaimnak, még akkor is, ha a beszéd elsajátítása kap nagyobb hangsúlyt az óráimon. A magyar nyelvet idegen nyelvként tanítom külföldieknek saját magam által készített nyelvkönyvem segítségével. Minden szinten vállalok magyar nyelvi online órákat. Több külföldi diákommal is sikeresen megküzdöttünk már a magyar nyelv szépségeivel. Orosz nyelvből jelenleg kezdő szinten vállalok online órákat. Törekszem modern, orosz tanárok által készített könyveket használni. Örülnék, ha Neked is megtaníthatnám a spanyol, a magyar vagy az orosz nyelvet.

Типи уроку

Standard óra

4800 Ft / 60 хв.
Balázs N.

Balázs N.

Неперевірена заявка

Bátran ajánlom Juditot! Nagyon pontos, rugalmas és felkészült. Alaposan elmagyarázza a nyelvtani részeket is, prezentációkkal és alapos utánajárással készül az órákra. Sokat gyakoroltat, és többször is szívesen elmagyarázza a dolgokat. Az órák jól felépítettek így egyszerű vele a tanulás. :)

Gabriella I.

Gabriella I.

Неперевірена заявка

Judittal tanulni nagyon jó és professzionális. Minig felkészül az éppen aktuális témakörből/nyelvtani részből, ahol tartunk és színvonalasan meg is tanítja azt. Egyénre szabottan tart órát, nagyon pontos és rugalmasan igyekszik az időpontokkal segíteni, hogy munka mellett is beleférjen a naptárba 1-1 óra. Csak ajánlani tudom bárkinek én teljesen kezdő szintről kezdtem vele.

ATTILA J.

ATTILA J.

Неперевірена заявка

Judit nagyon kedves, pontos és rugalmas. Jól felépítettek az órái és a leadott anyagok, teljes mértékben alkalmazkodik a tanuló tudásához, ritmusához, persze mindig egyre nagyobb kihívásokat támasztva a fejlődéshez. Sok hanganyagot, egyéb tananyag elérhetőségi ajánlásokat tud adni és ő maga is készít, megoszt velünk rengeteg hasznos infót, gyakorlatot, nyelvtani összefoglalókat, olvasnivalókat. Rendszerezetten magyarázza a spanyol nyelvtant, párhuzamot tud mutatni akár angol nyelvtani megoldásokkal (nekem ez hasznos), a magyar nyelv hasonlóságaival / különbözőségeivel is képbe hoz jól érthetően. Mindenkinek bátran ajánlom!

Lilla T.

Lilla T.

Неперевірена заявка

A Tanárnő alapos, pontos, érthetően magyaráz, kimondottan a nyelvtani szabályokat. Szeretem a közös órákat, sok fejlődést tapasztaltam. Mindenkinek bátran ajánlom!

Carroll A.

Carroll A.

Неперевірена заявка

Nagyon ajánlom Juditot mindenkinek. Nagyon jól elmagyarázza a nyelvtant, felkészít amire szeretnéd. Kedves és az anyagot hozzád igazítja. Ha valamit nem értesz, vele biztos megérted. Nekem sokat segített. Mindig nagyon hasznos anyagai vannak és a beszélést is nagyon jól lehet vele gyakorolni.