Mihály Bence B.

Mihály Bence B.

Відповідає протягом 2 годин на 100% повідомлень.
100% 2 год.
Приймає нових учнів

Mihály Bence B.

Приймає нових учнів

Matematika és statisztika segítség bármilyen szinten, bármilyen módon

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  7000 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 7000 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Szia, tegeződjünk! ;)
A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem osztatlan ötéves matematikus képzést (diplomámat statisztikai témában írtam), és gazdasági mérnöki szakon is csináltam később egy BSc-t. A BME-n 2012 óta rendszeresen dolgozom óraadó tanárként, már közgazdász, gépész-, vegyész- és villamosmérnök hallgatók matematika gyakorlatait is tartom/tartottam. 2022 óta a BGE is alkalmaz óraadóként. Az egyéni oktatáson kívül kiscsoportos korrepetálást is vállalok, ez esetben jelentős kedvezmény van (két főnél már csak 5000Ft/fő/60 perc, három főnél 4000Ft/fő/60 perc). Online és személyes tanulásra is lehetőség van, utóbbi esetben a helyszín a Stadionok környékén lévő kényelmes, világos lakás.
Angol vagy német nyelvű képzésben résztvevőknek is tudok segíteni.

Типи уроку

Standard óra

7000 Ft / 60 хв.
Balázs P.

Balázs P.

Неперевірена заявка

2016-ban kerestem föl először Misit egy ismerősöm ajánlására. A tananyagot maximális tudással és segítőkészséggel adja át, nem volt olyan témakör, amiben ne tudott volna segíteni. Magyarázati érthetőek, követhetőek, precízek és pontosak. 2016 óta rendszersen járok hozzá, ha matekból (vagy bármi másból) segítségre lenne szükségem. Legutóbb pár hete voltam, a mesterképzéses matek zh-ra készített föl meglepően gyorsan és hatékonyan. Csak ajánlani tudom!

Hedrich B.

Hedrich B.

Неперевірена заявка

Misi órái rendkívül hatékonyak és összeszedettek. Az anyagot érthetően és türelmesen elmagyarázza és begyakorolja a diákjával. Az ő segítségének köszönhetően sikerült teljesítenem egy olyan tárgyat, amellyel előtte több féléven át szenvedtem. Emiatt csak ajánlani tudom, örök hálám neki!

Molnár B.

Molnár B.

Неперевірена заявка

2019-ben kerestem fel Misit, miután 12 évvel az érettségi után újrafelvételiztem villamormérnöki karra, és Matek ismereteimet szerettem volna feleleveniteni. Elég messziről indultunk, de Misinek köszönhetően jól haladtunk a félévek folyamán, és Matek I/II sikeresen teljesitettem egymást követő félévekben. (Ami szerintem magáért beszél) Egyéni órák alatt nekem sokat segitett, hogy hétköznapibb nyelven tudta megfogalmazni az egyetemi oktatók által leadott anyagot, igy közelebb kerültem a feladatok alkalmazásához, megértéséhez. Stabil, megbizható oktató, bátran ajánlom bárkinek.

фото та сертифікати