Zsófia B.

Zsófia B.

Відповідає протягом 21 години на 100% повідомлень.
100% 21 год.
Приймає нових учнів

Zsófia B.

Приймає нових учнів

Német magánoktatás online kezdőtől haladó szintig

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  8000 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 8000 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Kedves leendő diákom!

Örülök, hogy az oldalamra látogattál, egy pár szóban magamról. 2006-ban végeztem az ELTE német nyelv és irodalom szakán, illetve azzal párhuzamosan elvégeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen egy német szakfordító és tolmács posztgraduális képzést is. 2017-ben pedig az ELTE Magyar mint idegen nyelv tanára mester szakot is elvégeztem, és tanítok magyart is külföldieknek.
Az egyetem óta német oktatással foglalkozom, különböző nyelviskolákon keresztül számos tapasztalatot szereztem a vállalati nyelvoktatás, felnőttképzés területén, nyelvvizsgára való felkészítésben. (TELC, GOETHE, ÖSD ZD, Euroexam, Origo, ECL). GAZDASÁGI/ÜZLETI (Zöld Út) és TURIZMUS (KITEX) szakmai nyelvvizsgára is vállalok felkészítést.
Ha tudod már, mi a célod, akkor segítek annak az elérésében, legyen az bármilyen fajta nyelvvizsga, érettségire készülés, jobb beszédkészség, írott szövegalkotás, hallás utáni szövegértésben való fejlődés, szakmai előrejutás a jobb nyelvtudás segítségével, vagy nyelvtani rendszerezés. Ha pedig bizonytalan vagy, akkor egy szintfelmérés, közös beszélgetés keretében együtt kitűzhetjük a célokat és a preferenciádnak megfelelően állítom össze a tananyagot.

Oktatás formája: online

Hogy miért szeretek tanítani?
Sokan gondolják, hogy a tanár-diák viszonylatban a tanár az aki ad, és a diák, aki kap. Nagyon sokszor tapasztalom, hogy ez abszolút kölcsönös. Mindig kapok tőletek valamit, ami gazdagít, továbblendít, inspirál. Mindegyikőtök egy felfedezésre váró külön világ, és én óráról órára belepillanthatok a ti világotokba, tanulok valami újat, kinyílik a fényképezőgépem objektívja. Szóval gyertek németezni, és meglátjátok, hogy arra az időre sikerül kiszakadni a mókuskerékből és végre tenni magatokért, céljaitokért.

Типи уроку

Standard óra

8000 Ft / 55 хв.
Adrienn D.

Adrienn D.

Неперевірена заявка

Korábban munka mellett jártam Zsófihoz német órákra és nagyon rugalmas volt mindig, a tananyagot pedig változatos módszerekkel magyarázta el. Segítségével csupán pár hónap után sikerült letennem a C1-es nyelvvizsgát.

Vendeg I.

Vendeg I.

Неперевірена заявка

2021 nyara óta tanulok Zsófival. Külföldi munkavállalás miatt kezdtem újra németül tanulni, az órákat az igényeimhez igazítja, sok segítséget kaptam, hogy a külföldi környezetben könnyebben szót értsek, de a jelenlegi szintemnek megfelelő nyelvkönyvet is ajánlott, amiből élvezet tanulni. Kedves, türelmes tanár.

Tóth G.

Tóth G.

Неперевірена заявка

Már lassan fél éve járok hozzá. Nagyon rendes és kedves és próbálja a tananyagot minél jobban az én tudásomhoz és kézségeimhez hozzászabni.