Norbert C.

Norbert C.

Відповідає протягом 9 годин на 50% повідомлень.
50% 9 год.
Приймає нових учнів

Norbert C.

Приймає нових учнів

Matematika és fizika korrepetálás, felvételi felkészítő, verseny felkészítés, vizsgára felkészítés

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  2500 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні
Ціна Від 2500 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері, у вихідні

Опис

Fizika-matematika tanárszakos hallgatóként magánórákat vállalok matematikából, fizikából. 5 éves tapasztalattal rendelkezem a felzárkóztatás, versenyfelkészítés, gimnáziumi felvételire, illetve érettségi vizsgára való felkészítés terén. Büszkén kijelenthetem, hogy eddig az összes végzős tanítványom sikeres érettségit tett közép- és emelt szinten is matematikából, fizikából. Akadnak olyan tanítványaim is, akik megyei és országos tanulmányi versenyeken értek el szép helyezéseket.
Természetesen az eredményekhez a tanulók elszántságára és kitartására is szükség van. :)

Pécsen, egy belváros kis tanteremben életkor és célok szerint szétválogatott 3-4 fős kiscsoportokban tanulunk közösen, 60 perces órákon délutáni és kora esti időpontokban. Tapasztalataim szerint ez a legoptimálisabb formája a tanulásnak, mivel a diákok egymástól is tudnak tanulni, miközben tanárként mindegyikükre külön figyelmet tudok szentelni.

A tanórák ára 2500Ft/60 perc fejenként.

Fontosnak látom, hogy a gyerekek megtanuljanak tanulni, illetve képesek legyenek az önreflexióra, a pillanatnyi tudásszintjük reális megítélésére, reális rövid- és hosszútávú célok kitűzésére.
A technológia fejlődése rengeteg lehetőséget kínál a tanulni vágyók számára. Igyekszem elérni, hogy a tanulók megértsék, hogyan kell ezeket a segédeszközöket úgy használni, hogy az a tanulást segítse ahelyett, hogy gátolná.
Tanítványaimnak segítek abban, hogy korábbi önmagamhoz hasonlóan ők is megtapasztalják, micsoda örömet tud okozni, ha sikerül létrehoznunk, megértenünk és használnunk egy működő modellt a világról.



Типи уроку

matematika

2500 Ft / 60 хв.