Zsófia K.

Zsófia K.

Відповідає протягом 24 годин на 60% повідомлень.
60% 24 год.
Приймає нових учнів

Zsófia K.

Приймає нових учнів

Beszédközpontú Angol megfizethető áron

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:

Опис

Kocsis Zsófia vagyok, angol magántanár.
Az angol nyelv iránti szeretetem 15 éves koromban kezdődött, amikor középiskolás korom első nyarán kiküldött a családom Brightonba, Angliába nyelvet tanulni. Előtte csak pár hónapja tanultam angolul, így mondhatni zéró angoltudással vágtam neki ennek az új kihívásnak az életemben. Az az út megváltoztatott. Kinyílt számomra a világ. A csendes kamaszlányból cserfes, külföldi diákokkal ismerkedő fiatal hölgy vált ez alatt a pár hét alatt. Ezután minden középiskolai nyaramat Brightonban töltöttem és érettségi után még 1 teljes évet is.

Mivel azon szerencsések közé tartozhattam, akik nem csak dolgoztak, hanem nyelviskolába is járhattak, így az ottani nyelvtanítási módszereket átvettem és mai napig is azokat alkalmazom az óráimon.

Célom, hogy azt a csodát, amit én átélhettem, hogy lelkesedéssel tanultam egy nyelvet, gyors szintfejlődésekkel, azt én is tudjam nyújtani a tanítványaimnak. Ezért a beszédközpontú, kreatív, interaktív órákat preferálom.

Több, mint 7 éves tanítási tapasztalatom során az összes tanítványommal megszeretettem az angol nyelvet, még azokkal is, akik előtte sok évig nyüglődve tanulták azt és nem értek el sikereket. Sok diákomat készítettem fel sikeres közép- és felsőfokú általános nyelvvizsgára, középfokú szakmai (gazdasági és idegenforgalmi ) nyelvvizsgára valamint közép- és emeltszintű érettségire.
Tapasztalatom van üzleti angol egyéni és csoportos oktatásában is (cégek dolgozóinak csoportjait is oktattam).
Dolgoztam több, mint 6 évet külföldön amerikaiakkal és britekkel, ezáltal elsajátítva a kettő nyelv közötti különbséget.

Óráim díjszabása:
Egyéni órák
45 perces óra 4500 Ft
60 perces óra 5000 Ft
90 perces óra 7000 Ft

Csoportos órák
2 fő esetén
45 perces óra 3500 Ft/fő
60 perces óra 4000 Ft/fő
90 perces óra 4500 Ft/fő

3-6 fő esetén
45 perces óra 3000 Ft/fő
60 perces óra 3500 Ft/fő
90 perces óra 4000 Ft/fő

Várom minden korosztály jelentkezését, akik angolul tanulni vágynak!