Tímea H.

Tímea H.

Приймає нових учнів

Tímea H.

Приймає нових учнів

Dob- és ütőhangszer oktatás

Предмети:

Опис

Haász Tímea vagyok, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szereztem meg klasszikus ütőhangszeres előadóművész diplomámat, több éve vagyok már a pedagógiai pályán.
Neves szimfonikus zenekarokban szoktam rendszeresen közreműködni, mint például a Gödöllői Szimfonikus Zenekar, a Zeneakadémia Szimfonikus Zenekara, vagy számos koncertet tudhatok magam mögött a világhírű Amadinda Ütőegyüttessel is, melynek tagjai közül Holló Aurélt és Rácz Zoltánt is a tanáromnak tudhattam. Különböző kamaraformációkkal léptem föl a MÜPA-ban, a Nemzeti Múzeumban, a Petőfi Irodalmi Múzeumban, s zenekari csereprogram keretében Hollandiában is, a De Doelen-ben.

Az aktív zenei élet mellett mindig is vágyam volt a tanítás, hogy átadhassam tudásomat és tapasztalataimat a következő generációnak és segíthessem őket érdeklődésük kiteljesedésében.

Ha mindig is vonzott a dobolás, vagy csak kíváncsiságból kipróbálnád, családias környezetet biztosítva, rengeteg hangszerrel körülvéve, kicsik és nagyok jelentkezését is szeretettel várom és fogadom!