Csenge L.

Csenge L.

Відповідає протягом 1 години на 30% повідомлень.
30% 1 год.

Csenge L.

Tanítás diáktól diáknak olcsón

  • Пропонує онлайн-заняття

Опис

Sziasztok!:)
19 éves vagyok, utolsó évemet töltöm Budapest egyetlen Spanyol-Magyar Kéttanyelvű gimnáziumában. Ebben az évben fogom megkapni a C1-es nyelvizsgámat, és innen pedig spanyol-portugál tanárira szeretnék menni, emiatt tökéletes hobbit, idő eltöltést és egy kis extra zsebpénzt találtam a spanyol korrepetálásban.
Egy év alatt összesen 6 diák fordult meg nálam, kezdő szintről (teljesen nulláról) illetve haladó szinten is kerestek meg emberek.
Online tartom az óráimat, teljesen rugalmas vagyok, bármilyen időponthoz könnyedén alkalmazkodom. Van egy Google Classroomon ahova minden diákom saját felület kap, házikat ott adok, oda töltöm fel a jegyzeteimet.
Egészen A1-es szinttől C1-es szintig minden témában vannak szószedeteim, és az összes nyelvtani szerkezet és dolog magyarázatokkal.
60 perc/3000Ft illetve tudok kedvezményeket adni, 1,5-2 órához, privátban.

Ezentúl pedig már portugált is tudok vállalni kezdő szinten, szintén online:) Rendelkezem egy B2-es nyelvizsgával belőle, illetve az egyetemen van lehetőségem spanyolul és portugálul is tanulni emiatt sok anyanyelvi tanártól tudtam tanulni.
Portugál kező szintű oktatás-5000Ft/60 perc
Keressetek privátban!:)