Ina S. Особа підтверджена

Ina S.

Відповідає протягом 6 годин на 100% повідомлень.
100% 6 год.
Особа підтверджена
Приймає нових учнів

Ina S.

Приймає нових учнів

Szlovák,Magyar,Cseh nyelv - gyerekeknek, felnőtteknek és külföldieknek,Anyanyelvi tanár nyelviskolás tapasztalatokkal és felsőfokú akkreditált vizsgákkal.

  • 1 проведене заняття
  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  6000 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, у вихідні
Ціна Від 6000 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, у вихідні
Опис Типи уроку Заявки Фото та Сертифікати

Опис

Üdvözlöm a profilomon!

Ina vagyok, a szlovákiai Šahy-ban születtem. Vegyes családból származom, édesanyám szlovák anyanyelvű, édesapám magyar gyökerű.A szlovák nyelvtudásomat édesanyámtól örököltem és kora gyermekkoromtól kezdve folyamatosan fejlesztettem otthon, szlovák óvoda, általános iskola, valamint további szlovák tanulójaként is.Személyes erősségeim közé tartozik a szlovák anyanyelvszintű nyelvismeretem, valamint más idegen nyelvek személyes és online oktatásában is szereztem tapasztalatot. Gyerekkorom óta sok éves tapasztalatom van a magyar nyelv kapcsán is, rendszeres váci és kisvárdai családlátogatások segítettek abban, hogy folyamatosan gazdagodjak szlengekkel és társalgási fordulatokkal avagy szófordulatokkal, amelyeket szívesen tovább adom a Diákjaimnak is. Jelenleg magyarországon élek, Kisvárda környékén, ahol szlovák és cseh nyelvtanárként tevékenykedem. Beszélem a német nyelven is, melynek tudását 10 éves németországi Baden-Württembergi tartózkodásom alatt sajátítottam el.
Hosszabb ideje aktívan oktatok gyerekeket, diákokat és együttműködök nyelviskolákkal is. Rendelkezem két felsőfokú nyelvvizsgával...

Valami az órákról:

Egyéni::
-60. min. / 7000 Ft.
-45. min. / 6000 Ft.

Csoportos ( 2-3 személy):
-60. min. / 6498 Ft. / 1.sz.
-45. min. / 5153 Ft. / 1.sz.

Pároknak:
-60. min. / 6116 Ft. / 1.sz.
-45. min. / 4969 Ft. / 1.sz.


Idegen nyelvek ismerete:

Szlovák nyelv: C2.
Magyar nyelv: C2.
Cseh nyelv - B2.
Német nyelv - középfokú kommunikatív nyelvtudás.


#szlovaknyelvoktatasonline#szlovaknyelv#csehnyelv#onlinenyelvtanár #anyanyelvimagantanar#tolmácsolás.

Типи уроку

Standard óra

7000 Ft / 60 хв.
Szlovák,Magyar,Cseh nyelv - gyerekeknek, felnőtteknek és külföldieknek.

6000 Ft / 45 хв.
Szabó M.

Szabó M.

Неперевірена заявка

Még csak 1-2 hónapja kezdtem el tanulni szlovákul, teljesen kezdőként, de mégis nagyon gyorsan haladunk, nagyon élvezek minden órát, nagyon jól magyaráz, érthetően, sokat nevetünk. Imádom! :)

Ertl D.

Ertl D.

Неперевірена заявка

Szlovák nyelvű érettségi miatt kerestem meg Ina tanárnőt. Teljesen meg vagyok elégedve a tanításával. Fél évig jártam hozza és segítségével sikeres érettségi vizsgát tettem szlovák nyelvből. Eleinte féltem beszélni, de nála nem kell félni. Ez idő alatt sokat javult a nyelv tudásom és beszédkézségem. Bátran tudom ajánlani, ha valaki szeretne fejlődni!! 😊😊

Alexandra S.

Alexandra S.

Неперевірена заявка

Aki szlovákul szeretne megtanulni annak csak ajánlani tudom a Tanárnőt. Eddig a szlovák nyelv távol állt tőlem de a Tanárnő megszerettette velem. Nem mertem beszélni, nemhogy valami helytelent mondok de a Tanárnőnek hála egyre bátrabban merek beszélni. Az órái szinte repülnek, az ember észre sem veszi és már alig várja a következő órát. Mindig jó kedvű, segítőkész, nem kell előtte kínosan éreznie magát az embernek, hogyha valamit rosszul mond mert nem nevet ki,nagyon segítőkész. Szeretném megköszöni, hogy a diákod lehetek. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Viktor G.

Viktor G.

Неперевірена заявка

Nagyon meg vagyok elégedve Ina tanárnővel.Rendkívül jól tanít. Közvetlen es szuper jól lehet vele tanulni. 2 hónapja kezdtem a 0-ról es számomra is hihetetlen hogy mennyi mindent sikerült elsajátítani azóta! Minden óra aranyat ér! Köszönöm hogy a diákod lehetek! Pekný deň!

Xy M.

Xy M.

Неперевірена заявка

Korábbi referenciámat szeretném kiegészíteni. Ina tanárnő 14 éves lányomat készítette fel B2. nyelvvizsgára, melyből korábban az írásbeli, most pedig a szóbeli is sikerült. Ina személyisége, korrektsége, egyénisége egyedülálló, példaértékű. Szakmai segítségével, kedvességével, szeretetével motiválta a lányomat, nélküle nem sikerült volna ilyen rövid idő alatt a vizsgaszintet elérni. Nagyon hálásak vagyunk, örülünk, hogy Őt választottuk! Tiszta szívvel javasoljuk!

фото та сертифікати