Black L.

Black L.

Відповідає протягом 6 годин на 70% повідомлень.
70% 6 год.
Приймає нових учнів

Black L.

Приймає нових учнів

anglisztika diplomás, angol anyanyelvű

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  4500 Ft/год.
  • Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Ціна Від 4500 Ft/год.
Бажаний час: утром, вдень, ввечері
Предмети:
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Már egészen kiskorom óta beszélem az angolt anyanyelvi szinten. Friss diplomás anglisztika szakos vagyok, így úgy gondolom az angol nyelv minden formájával találkoztam már. Az egyetemen a nyelvészetre és kultúrák közötti kommunikációra specializálódtam, így a feladataokat rengeteg szempontból meg tudjuk közelíteni.

Igénytől függően építem fel az órákat. Tehát hogyha érettségire készülünk, akkor a tipikus feladattípusokat oldjuk meg és sajátítjuk el a szükséges stratégiákat amikkel könnyebben, gyorsabban megoldhatóak. Nyelvvizsga esetében mindig a szókincs az előszámú fókuszom, másodlagos a helyes nyelvtan, viszont attól függően melyik nyelvvizsgára készülsz oldunk meg feladattípusokat is. Abban az esetben, hogyha a kommunikációd szeretnéd javítani témánként haladunk. Itt a folyékony beszédre és szókincsre koncentrálunk leginkább.

"Egy nyelvet megtanulni annyi, mint elsajátítani egy életformát." -Ludwig Wittgenstein

Типи уроку

Érettségi felkészítő

4500 Ft / 60 хв.
Nyelvvizsga felkészítő

4500 Ft / 60 хв.
Kinga P.

Kinga P.

Неперевірена заявка

Lea sokat segített az érettségire való felkészülésembe! Az órákon mindig kedves és nyugodt volt. Tudtunk alkalmazkodni egymáshoz, például ha egy óra időpontja nem volt jó. Csak ajánlani tudom!

Emese D.

Emese D.

Неперевірена заявка

Kedves, érthetően és egyszerűen magyaráz, rugalmas és megbízható.

Jánosiné Kádár E.

Jánosiné Kádár E.

Неперевірена заявка

Lea segít azt erősíteni amiben a leggyengébb vagyok, olyan feladatokat állít össze,hogy ezeket erősíti. Türelmes, kedves!

Zsok N.

Zsok N.

Неперевірена заявка

Lea nagyon aranyos, segítőkész és rugalmas tanár. Órái nagyon élvezhetők és nagyon jól összeállítja a tananyagot. Szívből ajánlom.