Fruzsina P.

Fruzsina P.

Відповідає протягом 38 годин на 90% повідомлень.
90% 38 год.
Приймає нових учнів

Fruzsina P.

Приймає нових учнів

Szórakoztató és minőségi tanulás - a világ egyik legnehezebb nyelvén

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  6000 Ft/год.
Ціна Від 6000 Ft/год.

Опис

2014-ben kezdtem el tanulni a kínai nyelvet a Miskolci Egyetem Konfuciusz Intézetében, eleinte csak szórakozásból. Most pedig 9 évvel később, 2 év Pekingben való nyelvtanulás és egy MTCSOL (Master of Teaching Chinese to Speakers of Other Languages) diploma megszerzése után már tanítom is a kínai nyelvet. Ezen kívül a Miskolci Egyetemen végeztem anglisztika szakon, anyanyelvi szinten beszélem az angolt, több éves oktatói tapasztalattal rendelkezem.

Óráimon fontos a jókedv, a tananyagot szórakoztatóan, viccesen, részletesen adom át, telefűzve a saját nyelvtanulós tapasztalataimmal.

Mesterképzésem alatt főként a legtöbbek által félelmetesnek ítélt kínai karakterek tanulására, oktatására specializálódtam, melyekről óráimon is előszeretettel mesélek, hiszen ezek nem csupán értelmetlen kriksz-krakszok!

Az óráim személyre szabottak és rugalmasak; teljes mértékben a Te igényeid szerint alakítom a tanórák anyagát és menetét.

Óradíjak:
Heti egy alkalom: 6000/60 perc
Heti kettő vagy több alkalom: 5000/60 perc

Oktatást vállalok minden szinten, nyelvvizsgára (HSK1-6) is felkészítelek.

Ha szeretnéd megismerni a kínai nyelvet, karaktereket, és ezen keresztül a több ezer éves múltra visszatekintő kínai kultúrát, akkor jó helyen jársz. :-)

Типи уроку

Kínai nyelv

Kínai nyelv minden szinten.

6000 Ft / 60 хв.