Simkó P.

Simkó P.

Simkó P.

Tanulásmódszertan - segítség az önálló tanuláshoz

  • Пропонує онлайн-заняття

Опис

Munkám miatt rengeteget tanulok. Évek óta készítek szakanyagokat, kisebb oktatási rendszereket. Az önálló tanulási folyamat kialakítása nem is olyan könnyű, mint az elsőre tűnik. Nagy hangsúlyt fektetek az önálló, kreatív tanulásra.

Leginkább egyetemi hallgatóknak segítenék ezen a rögös úton. Főleg olyan tárgyakban segítenék szívesen ahol a tananyag beépítése, a használható tudásanyag kialakítása a fontos. Valamint az olyan tárgyakkal való megküzdésben is tudnék segítséget nyújtani amik az "utálom " érzését okozzák. Az egyedül tanulás nem egyenlő az önálló tanulással. Önállóan tanulni több mindent jelent.

A tanyagba való elmerülés, az információ megkeresése, a kutatás, a beépítés folyamata, az előhívása a szükséges információnak, az időbeosztás mind kihívást tud jelenteni. Egész egyszerűen azt szoktam mondani, hogy meg kell tanulni tanulni.

Az órákon keresztül történő "magolásnak ", a monoton memorizálásnak nem sok értelmét látom. A tanulásnál a legfontosabbnak azt tartom, kicsit közhelyesen, hogy az ember szeressen tanulni. Ez tanulható folyamat. A másik fontos lépés, meglátni az információ gyakorlati hasznát. Rengeteget mesélhetnék még, de nem teszem. Majd személyesen. Módszertani lehetőségeket is mutatok a velem tanulni vágyóknak, de legfőbb feladatomnak azt tekintem, hogy segítsem a másikat abban, hogy neki hogyan jó tanulni.

Az alábbi tárgyak beépítését szívesen vállalom:
- Angol nyelv
- Gazdasági tárgyak
- Orvosi tárgyak

Órákat CSAK hétvégén tudok vállalni.
Személyes is szívesen segítek, de csak Budapest belső környékén.

Egy alkalom 60 perces, az ára 5000 Ft.

Üdvözlettel:
Simkó Péter