Natália V.

Natália V.

Відповідає протягом 5 годин на 40% повідомлень.
40% 5 год.

Natália V.

Angol és olasz online nyelvoktatás

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  4000 Ft/год.
Ціна Від 4000 Ft/год.
Опис Типи уроку Заявки

Опис

Sziasztok!

Varga Natália vagyok, 20 éves és jelenleg anglisztika alapszakon tanulok az ELTE-n, hogy a jövőben fordító/tolmács lehessek. Debrecenben érettségiztem, olaszból és angolból is emelt szinten, egy olasz-magyar kéttannyelvű gimnáziumban. Mindkét nyelvből C1-es államilag elismert nyelvvizsgám van, az egyetem mellett pedig készülök a nemzetközi olasz, majd angol nyelvvizsgára is.

Legfőbb célom, hogy megtaláljuk a közös hangot és a tanulás teher helyett szórakozás legyen. Mivel sok problémám volt a stresszes nyelvórákkal, próbálok arra törekedni, hogy ne egy rossz élménnyel távozz tőlem.

Fontos tudnivalók az órákról:
- Az elsőt nem tanulással, hanem egy beszélgetéssel kezdjük, ahol mindketten feltehetjük egymásnak a könnyebb együttműködéshez szükséges kérdéseket. Nekem is fontos tudni, hogy honnan indulunk és mi a cél, valamint ha bármilyen kérdésed akad, azt fel tudod tenni, ezért is az első óra ingyenes.
- Általában sokat kell utaznom, ezért az órákat ONLINE tudom tartani, a neked legmegfelelőbb platformon.
- Az összhang érdekében fiataloknak (14-30) szeretnék tanítani. Érettségi felkészülésben, a nyelv teljesen nulláról való elkezdésében, korrepetálásban és nyelvvizsgában tudok segíteni (maximum B2-ig mindkét nyelvnél).
- Az órák időponjával próbálok minél rugalmasabb lenni.

Типи уроку

Standard óra

4000 Ft / 55 хв.
Alexandra J.

Alexandra J.

Неперевірена заявка

Sokat segített az olasz tudásomon! Csak pozitívat tudok mondani!

Polyák V.

Polyák V.

Неперевірена заявка

Nagyon szuper tanár, rengeteget segített a nyelvvizsgám megszerzésében. Csakis ajánlani tudom mindenkinek!

__ L.

__ L.

Неперевірена заявка

Mindig is utáltam az angolt. Suliban mindig is küszködtem vele, de mióta elkezdtem Tőle magánórákat venni, azóta sokkal könnyebben megy a tanulás. Meleg szívvel ajánlom!

Kretz F.

Kretz F.

Неперевірена заявка

Nagyszerű tanár! Rengeteget segített és kellemesek voltak az óráink:)

Kristóf B.

Kristóf B.

Неперевірена заявка

Középiskolában készített fel angol érettségire. A legrugalmasabb, legszimpatikusabb tanár akit valaha is ismertem! Csak ajánlani tudom hogyha egy remek tanárra vágynál!