Horváth A.

Horváth A.

Приймає нових учнів

Horváth A.

Приймає нових учнів

Professzionális segítség a tanuláshoz.

  • Пропонує онлайн-заняття
  • Від  6000 Ft/год.
Ціна Від 6000 Ft/год.

Опис

Kezdőként nagyon naiv voltam. Nagyszabású terveim között szerepelt, hogy egyszer tanárként olyan változást hozhatok a gyerekek életébe, ami hosszú távon jobbá teheti a világot is. Persze az elképzeléseim hamar találkoztak a valósággal és rájöttem, hogy nem tudom megváltani az emberiséget.

Viszont lehetek nagyon jó tanár, aki hitelesen, életszerűen, a lehető legprofesszionálisabb módon adja át a tudást és aki odafigyel a tanulóira.

A tanulni mentem ezért jött létre.

A hagyományos iskolai kereteken túl is szeretném kamatoztatni a képességeimet, tapasztalataimat. Sokat foglalkoztam a tanulás pszichológiai hátterével és arra a következtetésre jutottam, hogy legtöbbször nem a képességeken múlik az iskolai teljesítmény. Munkám során nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy a gyerekek úgy érezzék, egy elfogadó és támogató környezetben tanulhatnak, ahol a hibák nem a kudarcot jelentik, hanem a siker építőkövei.

A jó eredmények eléréséhez szükség van kitartásra, akaraterőre és szorgalomra. Sokan hamar elkönyvelik, hogy nem rendelkeznek ezekkel a képességekkel, azonban ezek fejleszthető területek, de mindez csak gyakorlás útján valósulhat meg. Így elvárom a tanulóimtól, hogy hajlandóak legyenek feszegetni a saját határaikat és fektessenek munkát a céljaik elérésébe.

Cserébe törekszem rá, hogy a gyerekek számára szórakoztató és élményszerű legyen a tanulás.

Типи уроку

Standard óra

6000 Ft / 55 хв.