Csilla Beáta M.

Csilla Beáta M.

8 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 8 ó
Új tanulókat fogad

Csilla Beáta M.

Új tanulókat fogad

Online angol, olasz és svéd nyelvtanítás kisgyermekkortól, diszlexiás tanulóknak is

Ár Ártól 8500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Sokéves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező (óvoda, magán-és nemzetközi iskola, tanárképzés, magánszféra), kedves, rugalmas, jó humorú, optimista tanár és terapeuta vagyok. Nyelvtanári és bölcsész végzettségem mellett gyógypedagógiát is végeztem, így tisztában vagyok azzal, kinek, mit, hogyan tudok a leghatékonyabban átadni. Személyre szabott tanulási tervvel, haladási naplóval (aki igényli), coaching-jelleggel tanítom felnőtt/kamasz tanítványaimat, az egyéni motivációra alapozva.

Kisgyermekkortól kezdve vállalok nyelvtanítást, nyelvi nevelést; többgyermekes szülőként és a témában tanárképzést tartóként bőséges tapasztalattal bírok. Az óráim beszédcentrikusak; sok játékkal, mondókával, énekkel, kézműves foglalkozással tanulják a nyelvet a kisebbek szinte észrevétlenül. A szülőkkel rendszeresen konzultálok a gyermek fejlődésével kapcsolatban és szívesen várom őket az órákon is. Zuglóban előzetes egyeztetés után házhoz is megyek, vagy, ha a gyermekének is megfelelő, online tudom vállalni a tanítást.

Művészetterápiás és mozgásfejlesztő végzettségeim lehetővé teszik, hogy izgalmas, élményalapú órákat adhassak bárkinek: abban hiszek, hogy oldott hangulatban megy igazán a tanulás.

Hétköznap délután, este és hétvégén tudok alkalmakat biztosítani, előzetes megbeszélés alapján.

Óratípusok

Standard óra

8500 Ft / 55 perc