Csilla Beáta M.

Csilla Beáta M.

5 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 5 ó
Új tanulókat fogad

Csilla Beáta M.

Új tanulókat fogad

Online nyelvtanítás diszlexiás tanulóknak is

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, hétvégén
Ár Ártól 6500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, hétvégén

Leírás

Sokéves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkező (óvoda, iskola, tanárképzés, magánszféra), rugalmas, jó humorú és jó kedélyű, optimista tanár és terapeuta vagyok. Nyelvtanári és bölcsész végzettségem mellett gyógypedagógiát is végeztem, így tisztában vagyok azzal, kinek, mit, hogyan tudok a leghatékonyabban átadni. Személyre szabott tanulási tervvel, haladási naplóval (aki igényli), coaching-jelleggel tanítom felnőtt/kamasz tanítványaimat, az egyéni motivációra alapozva.

Kisgyermekkortól kezdve vállalok nyelvtanítást, többgyermekes szülőként és a témában tanárképzést tartóként bőséges tapasztalattal bírok. Az óráim beszédcentrikusak; sok játékkal, mondókával, énekkel, kézműves foglalkozással tanulják a nyelvet a kisebbek szinte észrevétlenül. A szülőkkel rendszeresen konzultálok a gyermek fejlődésével kapcsolatban és szívesen várom őket az órákon is. Ha úgy érzem, hogy az online tanulás nem megfelelő a gyermekének, jelezni fogom, és ajánlok kollégát magam helyett.

Művészetterápiás és mozgásfejlesztő végzettségeim lehetővé teszik, hogy izgalmas, élményalapú órákat adhassak bárkinek: abban hiszek, hogy oldott hangulatban megy igazán a tanulás.

Jelenleg kizárólag online tanítást vállalok, a délelőtti vagy a kora délutáni órákban.

Óratípusok

Standard óra

6500 Ft / 55 perc