Anna D.

Anna D.

15 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 15 ó
Új tanulókat fogad

Anna D.

Új tanulókat fogad

Jó hangulatú, online angol- és spanyolórák

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Angoltanári diplomával, felsőfokú spanyol nyelvtudással és többéves nyelvtanítási tapasztalattal várom tanítványaimat!

ANGOL: Ha nyelvvizsgázni szeretnél, korrepetálásra van szükséged, állásinterjúra készülsz vagy csak a nyelvtudásodat fejlesztenéd, keress bizalommal! Ha nyelvtani rendszerezésre van szükséged, akkor is jó helyen jársz! Kezdő szinttől felsőfokig bármilyen szinten is légy, segíteni tudok, hogy elérd az angol nyelvvel kapcsolatos céljaidat.

SPANYOL: Elsősorban kezdő nyelvtanulók korrepetálását, tanítását vállalom. Segítek megérteni, kibogozni, rendszerezni és szinte játszva elsajátítani az iskolában tanultakat.

Türelmes vagyok, rendszerezetten magyarázok, óráimon kedvelem a humort és a jó hangulatot. A tanuló egyéni igényeit, céljait és érdeklődési körét minden esetben szem előtt tartom. Célom – a nyelvtanításon túl –, hogy tanítványaimnak is átadjam a nyelvek szeretetét.
Ötödik osztályos kortól nyugdíjas korig, bármilyen korosztályt szívesen tanítok.
2, 3 vagy 4 fős kis csoportok oktatását is örömmel vállalom.

Magamról: Szenvedélyes nyelvtanulóként, felnőttként döntöttem úgy, hogy az eredeti végzettségemtől eltérő, nyelvekkel kapcsolatos tanulmányokba kezdek. Így végeztem el először az anglisztika, majd az angoltanár szakot.
Nyelvtanítással 8 éve foglalkozom, tanítottam nyelviskolában és magántanárként egyaránt. Ezenkívül 14 évig dolgoztam angol nyelvű munkakörnyezetben egy amerikai multinacionális cégnél.

ÁRAK:
ANGOL: 6000 Ft / 60 perc
SPANYOL: 5000 Ft / 60 perc
Csoportos órák esetén az egy személyre számított árak csökkennek.