Viktória L.

Viktória L.

3 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 3 ó
Új tanulókat fogad

Viktória L.

Új tanulókat fogad

Átfogó A1-C1 angolórák egyetemistától:)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Sziasztok!
Akár offline is, beleértve érettségire, nyelvvizsgára való felkészítést, vagy fordítást is vállalok, de ha szimplán fejlődnél, személyiségedre szabottan haladhatunk:D

Sikeres felsőfokú nyelvvizsgával, emelt érettségivel, jelenleg is angol tanárként dolgozva, energikus egyetemistaként már 20 éve érdekelnek a különböző nyelvek és tanítási módszerek, hidd el, odatesszük magunkat, megtanuljuk a nyelvet, és az angollal kinyílik a világ ;D (Nem csak a tankönyv...preferáljuk a native stílust! :)

"It's all about expanding our limits"

moreover- If you are interested in improving your skills with a public speaker who lived in the U.S., but can't speak hungarian, feel free to ask for more information! ;)

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Gasztány V.

Gasztány V.

Ellenőrizetlen referencia

Viki 1 év alatt felkészített a nyelvvizsgára, ami számomra mindig elérhetetlennek tűnt. Sosem rajongtam a nyelvtanulásért, és csak a szükség miatt veselkedtem neki most is. Bár akkor még nem is sejtettem, de minden percét élveztem az óráknak. Hihetetlen mennyi támogatással és kedvességgel fordul a diákjai felé, ami feltölti az embert és motiválja is egyszerre. Bátran ajánlom mindenkinek, akik egy jó hangulatú beszélgetés mellett szeretne tanulni. Ígérem nem fogtok csalódni :)

Kamilla N.

Kamilla N.

Ellenőrizetlen referencia

2021. február óta angolozok Vikivel, akit csak ajánlani tudok mindenkinek! (Tudom, hogy marketingesen hangzott az első mondat, de ez tükrözi a valóságot.) Ha csak a lényeg érdekel: Viki egy nagyon klassz, rugalmas és jófej tanár, a saját magáról feltett leírással minden ponton egyet tudok érteni. :) Részletesebb ajánlásért olvass tovább! Amit nyelvi szinttől függetlenül el tudok mondani róla az az, hogy egy nagyon lelkes, érdeklődő, nyitott, pozitív kisugárzású, mosolygós lány, akivel öröm hétről hétre találkozni Skype-on! Nagyon rugalmasan tudja kezelni mind a tananyagot, mind az órákat (ha erre van szükség), és maximálisan bevonja a tanulót a tananyag/házi feladatok kiválasztásába (ez teljesen kezdő szinten nem tudom, hogyan működik, de egy B2 környékén tanulóként szabadon be lehet hozni témákat, TED videókat, cikkeket, zenét, bármit amiből tanulni és fejlődni tudsz). Egy szóban tanulóközpontúnak tudnám jellemezni Viki szemléletmódját, mivel tényleg teljesen személyre szabottak az órák. Én nem a sablon, tankönyvi módon tanulok vele, de ha valakinek inkább erre van szüksége, biztos vagyok benne, hogy Vikivel úgy is lehet dolgozni. Még sok jót tudnék mesélni, de már lassan kisregényt írok, szóval ha érdekel, drop me a line és válaszolok a felmerülő kérdéseidre. ;)

Fotók és bizonyítványok