Ildikó E.

Ildikó E.

12 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 12 ó
Új tanulókat fogad

Ildikó E.

Új tanulókat fogad

ONLINE ANGOL / ÜZLETI ANGOL felnőtteknek és középiskolásoknak

  • -
Ár Ártól 4500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Leírás

1998 óta dolgozom angol nyelvtanárként, 2008 óta pedig kizárólag az interneten tanítok, elsősorban felnőtteket, de középiskolás tanítványaim is vannak. Nyelvtanári képesítéseim: TESOL (Arizona State University), CTBE (Business English, ITTT), TEFL (ITTT).

Általános angol és üzleti angol nyelvet oktatok. Nyelvvizsgára, szakmai nyelvvizsgára, állásinterjúra, érettségire és emelt szintű érettségire sikeresen készítettem fel tanítványaimat az elmúlt években. Segítettem álláspályázataik összeállításában, szakmai önéletrajzok, motivációs levelek elkészítésében. INGYENES PRÓBAÓRA.

Rugalmasan, a tanulók egyéni igényei és céljai szerint állítom össze az órákat, ezért szívesen tanulnak velem, érzik, hogy az órák a céljaikhoz, kéréseikhez szabottak. Középiskolások tanulását, érettségire készülését is segítem. Tanítványaim sikeres általános és szakmai nyelvvizsgákat tettek. Az interneten nemcsak a Skype-ot használjuk, hanem videóanyagokat, képeket, cikkeket, felkészítő anyagokat és minden mást, ami az órába és a tanuló érdeklődésébe, célkitűzéseibe beilleszthető.

Más területen szerzett képesítéseim: mérlegképes könyvelő (vállalkozási szakon), ruhatervező.
Fordításokat elsősorban angol nyelvről magyarra, textilipari, gazdasági, számviteli és pénzügyi területen működő vállalkozások részére készítettem.
Textilipari területen (UK) angol nyelvű újságíróként, tudósítóként is dolgoztam.

Szeretettel várom régi és új tanítványaimat!

Fotók és bizonyítványok