Tünde N.

Tünde N.

8 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 8 ó
Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Tünde N.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Online olasz tanfolyamok egyenesen Olaszországból!Valódi, élettel teli és autentikus tanítási élményt nyújtok diákjaimnak.

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
Ár Ártól 6000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Sok éves tapasztalattal rendelkező olasz tanár vagyok. Több éve Olaszországban élek és dolgozom, ahol az olasz nyelvet nemcsak tanítom, hanem mindennapi életem részeként használom. Az itt szerzett tudásom és kultúrális tapasztalataim hozzájárulnak ahhoz, hogy valódi, élettel teli és autentikus tanítási élményt nyújtsak a diákoknak.
Az interaktív és élvezetes tanulás iránti elkötelezettségem, valamint a tanulók személyre szabott támogatása segít abban, hogy minden diák számára inspiráló és hatékony oktatási környezetet teremtsek.
Online olasz tanfolyamok, korrepetálás, beszédcentrikus és interaktiv oktatás, személyre szabott, flexibilis tanórák zenével és videókkal "fűszerezve".
Az olasz nyelv és kultúra iránti elkötelezettségem mély és szenvedélyes, és mindig izgatottan osztom meg ezt a szenvedélyemet a diákokkal.
Az oktatásban úgy hiszem, hogy az élményalapú tanulás, a gyakorlati alkalmazás és a kreatív megközelítés segíti a diákokat a legjobb eredmények elérésében.
Fedezd fel Olaszorszàgot velem!

Óratípusok

Próbaóra

Ingyenes / 30 perc
Standard óra

6000 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok