Zoltán B.

Zoltán B.

Accepts new students

Zoltán B.

Accepts new students

Angol-Gitár Tanár Budapest és Érd környékén

Price From 5000 Ft
Preferred times: mornings, midday, evenings, weekend
Description Lesson types Photos & Certificates Blogs

Description

BA Angol és Amerikai Tanulmányokon szereztem angol nyelvészeti bölcsész alapdiplomát a Károli Gáspár Református Egyetemen 2022-ben, Média és Kommunikációs "minor" specializációval. Dolgoztam a tengerentúlon vendéglátásban is és nagyon szeretem az angol nyelvet. Ugyan ilyen lelkesedéssel szívesen adom át ezt a tudást bárkinek. Ugyan hivatalos tanári végzettségem nincs, de a minőség és az akadémiai nyelviszint garantált. Ráadásul kifejezetten jó tippeket tudok adni a nyelvtanuláshoz.

Mindezek mellett gitározok immár 12 éve. Magánúton, magántanárnál tanultam meg a hangszeres és zeneelméleti alapkészségeket. Játszottam több amatőr és fél profi zenekarban, karrierem csúcsán a Dinamit zenekar előtt léptünk fel a Barba Negra nagyszínpadán. Szívesen mentorálok bárkit a hangszeres játék technikai alapjainak elsajátításában, illetve nagyon szívesen segítek kifejezetten a rock-és pop-zeneszerzés gyakorlatában. Például, hogy hogyan írj akár 2-3 akkordból és egy "riff"-ből egy olyan zenét, ami élvezhető lesz a hallgatóság számára is.

Kérésre, szívesen küldök referenciát.

Lesson types

Standard óra

5000 Ft / 55 min

pictures and certificates

Blogs (1)

Leverage Your Mistakes - How to learn English from sratch?

​​Leverage Your Mistakes - How to learn English from scratch?Not until today did I realize how important it is to eradicate students' fears of making mistakes when things come down to the ever…