Author's photo
Акаунт видалено
informatika

Informatika

Üdv! 11. osztályos tanuló vagyok és nagyon érdekel az informatika világa. Jelenleg is járok fakultaciora az iskolamban, és eddig elsajatitottam az Office programok helyes használatát viszont úgy érzem ez lehet az érettségihez eleg de az egyetemre mire odamegyek több alaptudasra lesz szükségem. Amiben segítséget kérek : programozás, CISCO, HTML-CSS-BOOTSTRAP webprogramozás, MySQL-ben történő adatbázis-kezelés és JavaScript nem.
Ezekkel még sosem találkoztam, nem értek egyikhez sem.... Ezen szeretnék változtatni.

Ha úgy érzed tudnál benne segíteni, várom válaszod.

Mivel 2 hónap múlva angolból érettségizek ezért jelenleg arra kell fókuszáljak. Az informatikával kapcsolatos felkészülést idény nyáron kezdeném heti 1-2 intenzív órával.

Ami engem illet nagyon motivált és szorgalmas diák vagyok szeretek haladni nem csak bámulni az anyag felett, szeretnék minél több tudásra szert tenni.

3 відповідей
Szia! Jelenleg sajnos nem tudok fogyni diákokat, nem ezzel kapcsolatban írok, de ha gondolod szívesen segítek picit néhány kérdésben.
Milyen egyetemre szeretnél tovább menni?
Jelenleg programtervező hallgató vagyok, ha esetleg erre a szakterületre szeretnél tovább menni, akkor tudok mondani róla 1-2 dolgot. :D
Коментарі:
Акаунт видалено
Igen, ez a szakterulet is érdekel. Egyenlőre még nem tudom hova szeretnék tovább menni, pont emiatt mert nem vagyok tisztába vele melyik szakterulet mit takar pontosan. Az ELTE amiről sok jót hallottam,de 0ontos tervem nincs.
Ferenc J.
Az igazat megvallva semmi szükség nincs egyikre sem, mert mindent megtanítanak az egyetemen és a tanterv a 0-ról az alapokkal indul. Én is programozási ismeretek nélkül indultam neki az egésznek. Az ELTE-n főleg megtanítják a semmiről. Amit tudok ajánlani az a matek magas szintű ismerete, sokszor az a buktató. Ami mellette buktató, azt nem tanítják iskolában (csak a saját egyetememről nyilatkozhatok :D). És nem sok szükséged van HTML-re, csak érettségiig, utána egyetem elejére semmi.
Ferenc J.
Az SQL az hasznos, és nem hátrány azért a programozási nyelv sem (csak elmeséltem az én példám :D) A JavaScript is hasznos, ez tény. De először a matek alapokkal legyél tisztában legfőképp és az algoritmikus gondolkodás, és a programozás fogalma, utána 1-2 nyelv, hogy legyen gyakorlati tapasztalatod is, a többi ráér :)
avatar
Акаунт видалено
Szia! Feltételezem végzős évben fogjátok venni a HTML/CSS illetve SQL nyelveket meg valamilyen komolyabb programozási nyelvet (C#/C++/Python/Java) ha eddig nem. Tudok neked segíteni ezekben, egyetemi szinten is. JavaScript-et nem fogtok venni mert nem anyag, de azt is tudok mutatni. Referenciaoldalam: https://nusstudios.com
Kedves Dorina!

Ha még aktuális a kérésed, kérlek jelentkezz az alábbiak valamelyikén:

(21) 251-1599
(30) 854-4646
ernesztsandor@gmail.com

Üdvözlettel
Erneszt Sándor