Marica W.

Marica W.

20 órán belül válaszol az üzenetek 70%-ára
70% 20 ó
Új tanulókat fogad

Marica W.

Új tanulókat fogad

Német nyelvfejlesztés, társalgás ANYANYELVI tanárral

Előnyben részesített időpontok: délután, este

Leírás

Beszédcentrikus német nyelvfejlesztés, társalgási órák egyéneknek, anyanyelvi tanártól. Ha ismered az alapokat, de folyékonyabban beszélnél, keress nyugodtan.

Német és magyar kettős anyanyelvű vagyok, a családommal is németül beszélünk. A munkámban mindig német partnerekkel dolgoztam, máig napi szinten használom a németet. Így németül beszélni számomra egy természetes állapot. Ezt a természetességet szeretném átadni az óráimon.

Ha ismered a nyelvet, de beszédben, társalgásban szeretnél még fejlődni, jó hangulatú német nyelvű beszélgetéseinken nyílik erre lehetőséged. Az óráimon kizárólag németül szólalunk meg, beszélgetve tanulunk. Így a helyes kiejtést, hangsúlyozást és nyelvhasználatot első kézből, folyamatában tudod elsajátítani, gördülékennyebbé tenni.

Leginkább a kiejtés, hangsúlyozás és a magabiztos társalgás, gördülékeny beszéd elsajátítása a cél. A folyamatos beszélgetés, nyelvhasználat mellett az anyanyelvi sajátosságokra, nyelvtani szabályszerűségekre is jobban ráérezhetsz. A tanulóim egyéni céljai alapján, személyre szabott tempóban és igények mentén haladunk. Gyakorlati, nyelvfejlesztői attitűdömnek valamint kommunikációs szakemberi végzettségemnek köszönhetően rád maximálisan figyelve, együtt beszélgetve és gyakorolva tudjuk tovább építeni, szépíteni a német nyelvhasználatodat.

Áraim:
6000 Ft/60 perc
8000 Ft/90 perc