Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt!Anna S.

Sarkadi-Nagy Anna
Igazolt fiók:
angol nyelv, német nyelv
Budapest XII. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
4440Ft - 4470Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
60% megválaszolt üzenetek
5h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, dolgozat, pótvizsga, stb.)

EuroExam, TELC, ÖSD, Goethe, IELTS, stb. nyelvvizsgákra való sikeres felkészítést vállalok.

A XII. kerületben Virányoson a Glatz Oszkár utcában, 5 perc sétára a Budagyönygyétől, családias, nyugodt, zöld környezetben tanítok. A Széll Kálmán térről 15 perc alatt elérhető a helyszín BKV-val.

BKV járatok a közelben: 22, 22A busz (Szép Ilona megálló), 222, 291 busz (MOME megálló), 156, 155 busz (Dániel út) vagy a 56, 61 villamos (Budagyöngye).

4500 Ft/60 perc vagy 6500 Ft/90 perc

Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.

30 éves vagyok, angol-német nyelvtanár, jóga- és síoktató. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán tanulok logopédus szakirányon.

8 évet jártam az Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat az Corvinusos egyetemi évek alatt tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem.

Szenvedélyem a tanítás, legyen az akár jóga, sí, tánc vagy a német és az angol nyelv.

Keress bizalommal!Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlapAjánlást írni