Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt!Anna S.

Sarkadi-Nagy Anna
Igazolt fiók:
angol nyelv, német nyelv
Budapest XII. kerület, Gyúró, Tordas
Tanít online / skype-on keresztül is
4000Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén,
A magántanár házhoz megy
csoportokat is tanít
70% megválaszolt üzenetek
5h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Angol és német nyelvtanulás alapfoktól felsőfokig gyerekeknek, fiataloknak és felnőtteknek egyaránt!

Egyénre szabottan, megcélozva azt a területet, amiben a legfontosabb fejlődnöd (beszéd, nyelvtan, helyesírás, nyelvvizsgára felkészülés, dolgozat, pótvizsga, stb.)

EuroExam, Origo, ÖSD, Goethe, IELTS, stb. nyelvvizsgákra való sikeres felkészítést vállalok.

Jelenleg a Szent János kórházhoz közel tanítok, egy csendes kávézóban, de a nyári időszakban igény szerint házhoz is megyek a környező kerületekben.
2019. ősztől Gyúrón, Tordason és Martonvásáron elérhető leszek!

Az óra díja 4000 Ft/60 perc vagy 6000 Ft/90 perc.

Az első óra előtt megbeszéljük mire van szükséged, miben szeretnél fejlődni, majd az első órán felmérem a tudásszintedet és annak alapján kezdjük el a nyelvtanulást.

31 éves vagyok, 4 éve angol-német nyelvtanár, 8 éve jóga- és síoktató. Jelenleg az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán tanulok gyógypedagógiát logopédia szakirányon.

8 évet jártam az Osztrák Iskolába, ahol felsőfokú szinten sajátítottam el a német nyelvet. Majd síoktatóként Ausztriában dolgoztam, ahol németül tanítottam gyerekeket. Az angoltudásomat a Corvinusos egyetemi évek alatt tökéletesítettem, majd a 3 év külföldi tartózkodásom és jógaoktatói munkám során anyanyelvi szintre fejlesztettem. Szenvedélyem a tanítás, legyen az akár jóga, sí, tánc vagy a német és az angol nyelv.

Keress bizalommal!Fotók és bizonyítványokEz a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.

Ajánlást írni