Gabriella K.

Gabriella K.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Ártól 5500 Ft
Új tanulókat fogad

Gabriella K.

Új tanulókat fogad

Beszédközpontú, játékos angol órák! Ingyenes első alkalom! :)

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 5500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Leírás

! SZAMLAKEPES vagyok !
! Ingyenes próbaóra 30 percben !

Sziasztok!

Beszedkozpontu, lenduletes es jatekos ANGOL orakat tartok SKYPE-on egyenileg es mini (2 fos) csoportokban. 8 ev tanitasi tapasztalattal (nyelviskolakban is), vegtelen turelemmel as nagyon sok lelkesedessel varok minden korosztalyt, minden szinten! :) Az angol nyelvet minden nap hasznalom, anyanyelvuekkel is napi szinten beszelek, ez sokat segit abban, hogy szamotokra is az elo nyelvet tanitsam. Vallalok nyelvvizsgara felkeszitést, korrepetalast es az uzleti angolban is jartas vagyok (a mester kepzesemet angolul vegeztem, uzleti szakon. kulfoldon).

Hitvallasom, hogy ez egy SZOLGALTATAS, tehat az orak ertetek vannak, rolatok szolnak ezert mindig, minden helyzetben igyekszem szem elott tartani, hogy izgalmas, hasznos es szemelyre szabott legyen minden alkalom!

Azoknak, akik mar egy kicsit elorebb tartanak, anyanyelvu orakat is biztositok. Egy ideje ugyanis szorosan egyutt dolgozom Magyarorszagon elo amerikai tanarokkal, akik szinten tudnak nektek orakat tartani. Ezeket az orakat is en tervezem meg, igy tokeletesen beilleszkedik majd az altalunk vett tananyagba. Ez egyfajta kiegeszites a sajat oraimhoz, ha van kedved, akkor remek lehetoseg, hogy tenyleg az elo nyelvet tanuld!

Ingyenes probaora 30 percben!

Referenciák (12)

Schunk F.

Schunk F.

Ellenőrizetlen referencia

Minden angol órát nagyon vártam, túlzás nélkül a hetem egyik fénypontja volt.Gabi mindig nagyon jókedvű volt, kedves, vicces és nagyon türelmes. A legeslegjobb angol tanár!! A tanítási módszerei isfantasztikusak, hihetetlenül kreatív. Aki hozzá jár, az garantáltan nagyon sokat fog tőle tanulni, és nagyon/még jobban meg fogja szeretni az angolt.

Léna B.

Léna B.

Ellenőrizetlen referencia

Amióta Gabi óráira járok több mint féléve nemcsak a nyelvtani hiányosságaimat sikerült pótolnom, de sokkal magabiztosabban szólalok meg az iskolai órákon és a magánéletben is angolul. Amit nagyon szeretek még, hogy sok színes gyakorlattal telik az óra, így valóban könnyedén tanulom az új szavakat, kifejezéseket.

Nóra K.

Nóra K.

Ellenőrizetlen referencia

Hétről-hétre mindig nagyon várom Gabi óráit,mert játékosan,észrevétlenül tanulom meg a nyelvet az én személyemre szabva.Mindig nagyon felkészült,órái tartalmasak,jól összeállítottak. Csak ajánlani tudom!

Fehér P.

Fehér P.

Ellenőrizetlen referencia

Boldog vagyok, hogy sikerült egy ilyen kedves lendületes tanárhoz kerülni, mint Gabi. Én magam nem vagyok egyszerű diák kicsit lusta vagyok, de Gabi pont a kellő megértéssel és némi szigorral kezeli a helyzetet. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

György K.

György K.

Ellenőrizetlen referencia

Én nagyon szeretem Gabi óráit, mivel dinamikusan tartja meg őket és mindig új témákat hoz. Ezáltal ki tud zökkenteni a mindennapokból. Ami a tanítását illeti, Gabi rendkívül türelmes volt velem, pedig volt, hogy egy dolgot szerintem hónapokon át minden órán elismételt nekem, mert nincs valami jó nyelvérzékem. Tehát mindenképpen úgy érzem, hogy sokat fejlődött az angoltudásom az ő órái miatt. :)