Gitár oktatás Budapesten, Budaörsön, és Törökbálinton!Wohner Z.

Wohner Z.
Igazolt fiók:
elektromos gitár, akusztikus gitár, zeneelmélet alapjai, zeneelmélet, gitár
Budapest, Budaörs, Törökbálint
Tanít online / skype-on keresztül is
3000Ft - 3500Ft 60 percért
délután, este,
A magántanár házhoz megy
40% megválaszolt üzenetek
9h a válasz idejének átlagos gyorsasága

KARANTÉN-, ÉS IDŐBARÁT OKTATÁS!

Az otthon töltött időkre kínálom a következő megoldást, amely a kényszerhelyzet elmúltával is megmarad a lehetőségek listáján: Részletes, telefonos, és/vagy videochat-es konzultációt követően, a célhatékony, és kellően (illetve kívánság szerint) átfogó, személyre szabott, gondosan megcsinált, előre felvett órákat tudok küldeni heti egyszer. Emellett, szintén heti egy, telefonos megbeszéléssel pontosítjuk a soron kövezkező videó tartalmát. Az órák legyártása ugyan 3x-4x annyi idő is lehet, mint annak időtartama, de csak a videó hossza befolyásolja az árat.
Az tanítás díja 50Ft/videó perc. (Egy videó általàban 60p, de ez igény szerint változhat.) A telefonos hívások természetesen ingyenesek.:D
Referencia videót tudok küldeni ha erre kérés érkezik.:)

Telefon: ********

Wohner Zsolt vagyok, magát fellépésekkel, és tanítással fenntartó diák. Jelenleg 8-10 éve koptatom a hangszert, és a folyamatos tárgyi fejlődésemről jómagam is tanár segítségével gondoskodom, mint ahogyan azt mindenkinek ajánlom. Gitározni egy éve tanítok növendékeket, főleg kezdőket, és újrakezdőket tanítok, bármely korosztályban. Eddig szerencsére jó visszajelzéseket kaptam. Budapesten, főként a 11.; 22.; 5.; 7. kerületekben, és környékükön, Törökbálinton, és Budaörsön okatatok. Vállaok órákat háhozmenetellel, és helyhez kötött formában is, utóbbi esetben Kamaraerdőn. Csütörtökön, és pénteken vállalok órakat délután 3-tól este 7 órás kezdésig. Ami az árakat illeti 2000 Ft/45p az alapdíj, amely negyed óránként 500Ft-tal emelkedik (maximum 120 percig). A házhozmenetel is egyszer plusz 500Ft-ot jelent.
Szeretettel várom az új tanítványokat!Ez a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.