Árjegyzék - magántanárok számára


Magántanárok adatlapjának kialakítása ingyenes. A meet'n'learn oldalon pusztán a közvetítői szolgáltatásokért fizetsz. A diákokkal való korlátlan kapcsolattartás a következő módon van díjazva:

1 hónap 1950,00Ft

számlázás havonta

bármikor megszüntetheted Csomag aktiválása
3 hónap 4500,00Ft

számlázás 3 havonta

bármikor megszüntetheted Csomag aktiválása
1 év 12450,00Ft

számlázás évente

bármikor megszüntetheted Csomag aktiválása

Hogyan vélekednek rólunk mások?

Ádám

A meet'n'learn oldalnak köszönhetően sikerült új diákokat szereznem, akiket más módon nem tudtam volna megszólítani. Csak így tovább!

Bettina

Mint a Mníchovban található híres gyógyászati központ igazgatónője, nagyra értékelem a meet'n'learn oldallal való együttműködést. Ennek köszönhetően nagyon sok diák és szülő talált meg minket, akiknek segítettük az iskolai és professzionális céljaik elérését.

Éva

Nagyon elégedett vagyok a meet'n'learn oldal kínálatával. Az oldalnak köszönhetően nagyon sok kellemes embert ismerhettem meg, valamint vásárlóim körét is szélesbíthettem. Továbbra is használni és ajánlani fogom a meet'n'learn oldal szolgáltatásait mindazoknak, akik sikeres magántanárokká szeretnének válni.

Daniela

Ez egy szuper, professzionális és korrekt oldal. Már 3 hónapja kínálom az angol nyelvű oktatást, melynek köszönhetően nagyon sok embert megismertem és barátokat szereztem. Mindenképp ajánlom az oldalt. Hálás vagyok, hogy a meet'n'learn csapat tagja lehetek, mely segít abban, amit a legjobban szeretek: tanítani!

Biztonságos fizetés

Comodo SSL

Kedvelt fizetési módok

Megbízható fizető partnereink

Braintree