Orshee E.

Orshee E.

26 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 26 ó
Új tanulókat fogad

Orshee E.

Új tanulókat fogad

Üzleti kommunikáció - őszintén ÉS udvariasan, angolul és magyarul

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Hogy mit nyújtok?
✅ Üzleti angolra szakosodtam, ezért tökéletesen meg tudom érteni azokat is, akik mondhatni muszájból kénytelenek angoltudásukat frissíteni vagy továbbfejleszteni. Így a nyelvtanulást inkább tekintem egy karrierépítő eszköznek, mintsem öncélú, szépérzékű időtöltésnek. Ahhoz, hogy számodra releváns és előrevivő témákat fedjünk le, lehetőséged van az aktuálisan téged érintő helyzeteket akár nyelvileg, akár coaching eszközökkel megnézni. Megmutatom, ki az a három jellemző csoport, aki hozzám szokott fordulni. Melyikben ismersz magadra?

👨‍💼 ALKALMAZOTTAK 👩‍💼
▹Úgy érzed, robotként töltöd a munkában a napjaidat?
▹Nem értékelik az erőfeszítésedet a kollégáid, a főnököd és/vagy az ügyfelek?
▹Szeretnéd, ha nem csak hogy emberszámba vennének, de a szakmai hozzáértésedet is elismernék?
▹Nem tudod képzelni, hogyan tudnál szintet lépni egy magasabb / érdekesebb / hozzád illőbb pozícióba?

Nézzük meg, hogyan fejezheted ki magadat, oszthatod meg a meglátásaidat és szakmai fenntartásaidat úgy, hogy ne csak +1 alkalmazottnak, hanem a területed szakértőjének tekintsenek.

💼 VEZETŐK 💼
▹Azt látod, hogy a nagy jókedv közepette a beosztottaid nem végzik el rendesen a feladatukat?
▹Szeretnéd, ha (nagyobb) súlya lenne a szavadnak?
▹Vagy épp ellenkezőleg: a sírkert egy vidám hely az irodádhoz képest?
▹Fognod kell a csapatod kezét, ha érdemi munkát szeretnél látni tőlük?

Segítek külső szemmel rálátni (amennyiben aktuális), hol lehet a zavar a csapatodban, mitől lehetne jobb a kapcsolatod a beosztottaiddal, mitől lennél hitelesebb a szemükben. No és nem utolsó sorban, hogyan képviselhetnéd saját szempontjaidat vagy épp csapat érdekeit a felsővezetés felé.

🔀 VÁLTÁSBAN LEVŐK 🔀
▹Idegenkedsz az interjúhelyzetektől, és legszívesebben kihagynád őket?
▹Nem látod tisztán, mi a versenyelőnyöd a
többi pályázóhoz képest?
▹Kíváncsi vagy, hogyan kínálhatsz úgy is többlet értéket leendő munkaadód számára, ha nem felelsz meg 100%-ban a kiírásnak?

Keressük meg személyes erősségeidet (még ha meg is vagy győződve, hogy neked aligha vannak). Légy magabiztos és sikeres pályázó, majd találd meg helyedet az új csapatodban.

Neked mik az aktuális nehézségeid? Mire szeretnél mielőbb megoldást találni?

Írj vagy hívj az együttműködés elkezdéséhez.

✅ COACHING
A coaching folyamatot azoknak ajánlom, akik a kommunikáción túlmutatóan torpantak meg.
Döntési helyzetben vagy? Rendben van az életed, de valami mégis hiányzik belőle? Új irányt keresel, esetleg változtatnál valamin?
Nem vagy egyedül, és a jó hír, hogy számtalanul jártak már SIKERREL előtted hasonló helyzetekben. A külső nézőpont, a benned rejlő - elfeledett vagy talán sosem ismert - készségek ereje, rendhagyó megközelítések mind-mind a segítségedre lesznek, hogy ne csak irányba állj, hanem erőt is gyűjts a kihívásaid átlépéséhez. Az ülések során végigkísérlek a változáson, majd az új szokásaid rendszeresítésén, hogy biztosan odaérj, ahova indultál, és a sikered tartós legyen.

Kérlek ne feledd, hogy hacsak nem egy egyszeri szituáción, hanem egy tendenciózusan fennálló helyzeten vagy szokásodon változtatnál, akkor a coaching egy 𝘧𝘰𝘭𝘺𝘢𝘮𝘢𝘵. Az, hogy olyan felismerésekre találj, amik ténylegesen és tartósan hatnak a működésedre és hosszú távon beépíthetőek, tapasztalatom szerint nagyjából legalább 5 alkalom szükséges.

Akkreditált coach képesítéssel rendelkezem. Óraidőpontok és coaching ülések megegyezés szerint. Fizetés átutalással, amiről minden esetben elektronikus számlát küldök.

𝙀𝙧𝙩𝙡 𝙊𝙧𝙨𝙝𝙚𝙚
𝘒𝘰𝘮𝘮𝘶𝘯𝘪𝘬𝘢́𝘤𝘪𝘰́𝘴 𝘵𝘢𝘯𝘢́𝘤𝘴𝘢𝘥𝘰́ 𝘦́𝘴 𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩
Ügyfeleim visszajelzését nem csak a honlapomon, de a LinkedInen, a Facebookon, sőt még a Google-ben is olvashatod (a nevemre rákeresve mindenhol megtalálsz). Tartozz közéjük! Te miben szeretnél fejlődni?

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Petra H.

Petra H.

Ellenőrizetlen referencia

Orshee egy nagyon kedves és rugalmas oktató. Mindenkinek bátran ajánlom, aki szeretné fejleszteni a kommunikációját és önmagát. Az órái sose unalmasak, arra összpontosítunk, ami számomra fontos és/vagy gyengébben megy. Nem érzem sosem azt a nyomást, amit a korábbi nyelvoktatások alkalmával. A kommunikáció erősítése mellett természetesen a felmerülő hibák kijavításából is rengeteget tanultam az elmúlt időszakban. Bátrabb és magabiztosabb lettem a beszédemben, ami Orshee nélkül nem ment volna. Ha Te is hasonló élményekre és fejlődésre vágysz, akkor ne habozz, keresd fel és egyeztessetek! Nekem már bevált Orshee módszere, Te lehetsz a következő!

Tanár válasza:

Kedves Petra! Köszönöm a visszajelzésedet! ✨ Örülök, hogy a segítségedre lehettem a felkészülésben! Meglepődve láttam, hogy "0 letanított óra" jelenik meg, mivel a Skype-os kapcsolatfelvétel itt nem látszik. Bízom benne, hogy ez senkit nem fog megtéveszteni 😊 További sok sikert kívánok Neked! Használt továbbra is ügyesen felfrissített nyelvtudásodat!

Fotók és bizonyítványok