János I.

Dr. János I.

3 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 3 ó
Új tanulókat fogad

János I.

Új tanulókat fogad

Biológia magánórák Nyíregyházán és Skype-on, (emelt- és középszintű érettségi felkészítés), biológiához köthető egyetemi tárgyak (élettan, anatómia, állattan)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Kedves Érdeklődő! Dr. János István vagyok, a Nyíregyházi Egyetem docense. Biológiából vállalok közép- és emelt szinten érettségi felkészítést Nyíregyházán.
Biológiához köthető egyetemi tantárgyakban is tudok segíteni (élettan, anatómia, biokémia stb.)
Ha terveidhez biológia szükséges, ne habozz, keress bátran! :-)
e-mail: *****@***

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 45 perc

Referenciák (5)

+ Referenciát írni
Biszterszky G.

Biszterszky G.

Ellenőrizetlen referencia

Emelt szintű biológia érettségire készített fel (online), ami nem sikerült volna a segítsége nélkül. Az órákat rugalmasan kezelte, hozzám igazítva, ha valami nem volt világos elsőre, újra átvettük azt az anyagrészt. Tematikusan haladtunk előre a tanulni valóval, jó tempóban és ezen kivül kaptam hozzá olvasni valót és feladatokat is. Igazából csak ajánlani tudom, emberként és tanárként is megfelelő választás.

Gányasi I.

Gányasi I.

Ellenőrizetlen referencia

Diplomás Ápolónak tanulok és anatómia vizsgára készített fel.A magyarázatai mindig érthetőek voltak ,nyugotan kérdezhettem.Mindenkinek ajánlom én szinte a 0-ról keztem.Nagyon köszönöm mégegyszer neki

Patrick N.

Patrick N.

Ellenőrizetlen referencia

Pszichológia szakra járok az egyetemen és István segített online oktatás keretében a biológia tárgyakból felkészülni a vizsgákra. Az órákon rendkívül részletesen elmagyarázta az anyagot és végig odafigyelt arra, hogy biztosan megértettem-e mindent. Nagyon értékeltem a segítő és támogató hozzáállását, melyet egyedülállónak tartok. A vizsgáim természetesen sikerültek. Bátran ajánlom mindenkinek a Tanár urat!

Takács Z.

Takács Z.

Ellenőrizetlen referencia

A Testnevelési Egyetem egyik buktató tantárgyából, az anatómiából kértem segítséget Istvántól. Rövid időn belül, olyan szintre jutottam, hogy a vizsgát könnyűszerrel, Jelesre végeztem el. Az oktatás online formában, jó hangulatban zajlott. Mindenkinek csak ajánlani tudom, keressétek bizalommal.

Koroknai E.

Koroknai E.

Ellenőrizetlen referencia

Annak ellenére, hogy kevés időnk volt az első óra és a megmérettetés időpontja között, István mégis sikeresen felkészített az egyetem felvételijére. Az ország két végén voltunk helyileg, de online formában tudtunk értekezni. Érthetően, világosan, lényegre törően beszéltük át a tételeket. Mindenkinek csak ajánlani tudom a docens urat!