Beszédközpontú angol tanítás Skype-onDóra V.

Dóra V.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
3500Ft - 3500Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
100% megválaszolt üzenetek
4h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sziasztok,
Dóri vagyok, évtizedek óta tanulom (tökéletesítem a tudásom) és használom az angol nyelvet napi szinten, ez a munkaeszközöm. Itthon idegenvezetőként dolgoztam, majd külföldre költöztem, ahol végképp második anyanyelvemmé vált az angol. Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem.
Mindannyian különbözőek vagyunk, mások az erősségeink és gyengeségeink, van akinek a beszéd, másnak a hallott szöveg értése vagy a nyelvtan alkalmazása megy nehezebben. Óráimat ezért személyreszabbottan, az egyéni készségek figyelembevételével építem fel.
Mint minden tanárnak, nekem is megvan a saját bogaram, ez pedig a beszéd, a nyelv gyakorlati alkalmazása, hiszen nyelvHASZNÁLÓKÉNT ez készít fel minket legjobban a mindennapok kihívásaira, legyen szó akár utazásról vagy munkavállalásról (tapasztalatom szerint a nyelvvizsgáknak is ez a legfőbb mumusa).
Jelentkezz online óráimra, ha szeretnél felkészülni érettségire, nyelvvizsgára, állásinterjúra, vagy ha csak gyakorolnál, beszélgetnél, frissen tartanád tudásod.Kapcsolati űrlap