Virág J. Ellenőrzött személyazonosság

Virág J.

Átlagosan 18 órán belül válaszol
18 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Virág J.

Új tanulókat fogad

Tanulj spanyolul otthonról úgy, mintha külföldön lennél

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

3 csodás évet töltöttem Catalónia fővárosában, Barcelonában. Ennek a 3 évnek hála anyanyelvi szinten beszélek spanyolul. A spanyol nyelv minden szépségét a helyiektől tanultam meg, sok olyan szót és kifejezést sajátitottam el amit a tankönyvekből nem lehet megtanulni. Nyelvtudásomnak köszönhetően sikerült bejutnom egy spanyol állami egyetem Mester szakára, igy egy nemzetközileg elismert diplomával és egy felsőfokú nyelvvizsgával tértem haza.
A fő szakterületem nem a nyelvoktatás de a múltban is sokat foglalkoztam vele és továbbra is célom, hogy úgy tanitsam meg a spanyol nyelvet ahogy azt a való életben is használják és hogy átadjam azt a gyakorlatias tudást amit nekem is sikerült megszereznem.
Szerintem a nyelvek tanulásánál a legfontosabb az aktív beszéd, így én az óráimon ehhez is tartom magam. Több éves oktatói tapasztalataimra alapozva állítom össze az órákat, melyek során legnagyobb hangsúlyt a konverzációs feladatok kapnak, különböző szituációk megoldása, viták és véleménykifejtések gyakorlása.

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc