online angol/finn/észt hatékony nyelvtanulási technikákkalAnikó G.

Anikó G.
Igazolt fiók:
állásinterjúk angol nyelvből, angol nyelv, finn nyelv, észt nyelv
Debrecen
Tanít online / skype-on keresztül is
3600Ft - 4000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
75% megválaszolt üzenetek
46h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Beszédközpontú, személyre szabott órák, folyamatos visszajelzéssel, órákon kívüli tevékenységekkel is a hatékonyság haladásért. 5 nyelven beszélek, így tapasztalatból is ismerem az eredményes és motiváló nyelvtanulási technikákat, hogy a tanultakat azonnal használni is tudd és merj beszélni. Ezenkívül vállalok állásinterjúra, nyelvi szűrésre felkészítést.

10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, tanítottam egyetemen és nyelviskolában is, az angolt napi szinten használom angol anyanyelvűekkel.

Végtelen türelemmel és lelkesedéssel tanítok, a célom az, hogy emlékezz a megtanultakra, merd használni és ne félj többet attól, hogy eléred-e a célod, mert együtt sikerülni fog. :)

Mire számíthatsz?
Az első alkalom (60 perc) ingyenes. Ekkor szóban is át tudjuk beszélni a céljaidat, összegyűjtjük az erősségeid, amikre építhetünk és a szükségleteid, amire a tanmeneted alapozzunk. Illetve az első óra keretein belül elvégzünk egy szintfelmérést, hogy megismerjük a kiindulási pontot és később visszatekintve is lássuk mennyit fejlődtél. Szeretném ha tudnád, hogy azért vagyok, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek és segíthessek Neked a célod elérésében és ne kelljen semmitől sem félned. :)

További érdekességek az FB-n mint Motivált nyelvtanulás :)Ajánlások

Malmos P. Malmos P.
0 letanított órák

Nekem állásinterjúra való felkészülésben segített. Türelmes, motiváló, jó tanár. Kedves és segítőkész. Köszönöm! - 2020. aug. 19.Kapcsolati űrlap