Anikó G.

Anikó G.

10 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 10 ó

Anikó G.

online angol/finn/észt hatékony nyelvtanulási technikákkal

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt
Előnyben részesített időpontok: délelőtt
Leírás Referenciák

Leírás

If you are looking for a Hungarian teacher, please scroll down. :)

Beszédközpontú, személyre szabott órák, folyamatos visszajelzéssel, órákon kívüli tevékenységekkel is a hatékonyság haladásért. 5 nyelven beszélek, így tapasztalatból is ismerem az eredményes és motiváló nyelvtanulási technikákat, hogy a tanultakat azonnal használni is tudd és merj beszélni. Ezenkívül vállalok állásinterjúra, nyelvi szűrésre felkészítést.

10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, tanítottam egyetemen és nyelviskolában is, az angolt napi szinten használom angol anyanyelvűekkel.

Végtelen türelemmel és lelkesedéssel tanítok, a célom az, hogy emlékezz a megtanultakra, merd használni és ne félj többet attól, hogy eléred-e a célod, mert együtt sikerülni fog. :)

Mire számíthatsz?
Az első alkalom ingyenes. Ekkor szóban is át tudjuk beszélni a céljaidat, összegyűjtjük az erősségeid, amikre építhetünk és a szükségleteid, amire a tanmeneted alapozzunk. Illetve az első óra keretein belül elvégzünk egy szintfelmérést, hogy megismerjük a kiindulási pontot és később visszatekintve is lássuk mennyit fejlődtél. Szeretném ha tudnád, hogy azért vagyok, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek és segíthessek Neked a célod elérésében és ne kelljen semmitől sem félned. :)

További érdekességek az FB-n mint Motivált nyelvtanulás :)

_______

Hi! I’m a native Hungarian speaker from Hungary, Debrecen. I love meeting new people from all over the world. My goal is to help you achieve your language learning goals in Hungarian. So let's start working together!

Also, I'm a language nerd and truly fascinated by languages and all sorts of language learning methods tried each on my own as well as a language learner. I know that learning a foreign language has its ups and downs but don't worry about making mistakes, we all do. Just keep going and always celebrate your victories!

I've been a qualified teacher since 2011. Since 2016 I've been teaching Hungarian as a second language online to adults and children all around the world. I have two master's degrees one in teaching and one in Hungarian language and literature and also a Ph.D. in linguistics.

My teaching style is highly student-driven. I believe in tailoring the learning process to meet the goals that the student sets. Also, I believe that the optimal way languages are learned is through natural communication. This helps students ‘acquire’ the language rather than ‘learn’ it.

Thanks for taking the time to read this, and I look forward to meeting you!

Referenciák (4)

+ Referenciát írni
Kozma K.

Kozma K.

Ellenőrizetlen referencia

Mindig egy olyan tanárra vágytam, aki előtt nem félek megszólalni angolul, fel tudom vállalni a hiányosságaimat előítéletek nélkül és aki motivál, ha éppen elveszteném a lelkesedésemet. Anikóban mindezt megtaláltam. Végtelenül kedves, motiváló tanár, az óráink interaktívak, beszédközpontúak, de nyelvtannal is minden alkalommal foglalkozunk, amit olyan szinten magyaráz el, mint még soha senki. Nagyon jó szakember és hihetelenül tehetsége tanár. Mióta ő tanít, rengeteget fejlődött az angol tudásom, csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Kiss R.

Kiss R.

Ellenőrizetlen referencia

Amikor elkezdtem Anikóval tanulni valahol A2-B1 szint között voltam éreztem, hogy eljött az idő amikor nehezebben fejlődök és zavart alig merek megszólalni angolul. Mióta Anikóval tanulok motivál, egyre határozottabban merek megszólalni és segít a valós beszédkörnyezetre felkészülni, nagyon segítőkész és nagyon jó hangulatú az órái, ha hasonló cipőben jártok mint én nyugodt szívvel ajánlom nektek én már egy ideje vele tanulok és teljesen megvagyok vele elégedve.

Elek B.

Elek B.

Ellenőrizetlen referencia

Anikó egy észt nyelvű interjúra készített fel. Nagyon gyorsan felelevenítette a passzív észt nyelvtudásomat, rengeteg hasznos kifejezést tanított nekem a rendelkezésemre álló egy-két hét alatt. Végtelenül kedves és türelmes, hozzáértő nyelvtanár. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki úgy dönt, hogy Anikónál szeretne tanulni.

Malmos P.

Malmos P.

Ellenőrizetlen referencia

Nekem állásinterjúra való felkészülésben segített. Türelmes, motiváló, jó tanár. Kedves és segítőkész. Köszönöm!