Jó hangulatú-rugalmas-céltudatos angol, spanyol tanítás BudapestenKrisztina F.

Krisztina F.
Igazolt fiók:
angol nyelv, spanyol nyelv - kezdő
Budapest
Tanít online / skype-on keresztül is
3000Ft - 6000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este,
A magántanár házhoz megy
csoportokat is tanít
67% megválaszolt üzenetek
9h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Minden idegen nyelv egy új világ kapuját tárja fel számodra. Az angol éppúgy kinyitotta a tanulmányi lehetőségeim tárházát, mint a munka világát, utazások lehetőségét, a spanyol pedig maga a szenvedély, a líra, az életöröm. A Corvinus és ELTE után tanultam táv-oktatásban Angliában, Hágában, éltem Indiában, multikulturális környezetben dolgozom évek óta itthon és Európában is. Szeretnék segíteni Neked is, hogy egy széles világ ajtaját tudd kinyitni.

Tanítottam indiai nyomornegyed lakóit, fiatal romákat, magasrangú üzletembereket, óvónőket, érettségire készülőket, elfoglalt édesanyákat, így számomra a legfontosabb, hogy megismerjelek és megtaláljam, mi motivál, mi a célod, mik a lehetőségeid, és ahhoz képest alakítsuk ki ketten együtt hogy mit és hogyan tanulj.

Óráim beszédcentrikusak, szeretek videókat, cikkeket, TEDx előadásokat, dalokat, filmeket is bevetni a témák feldolgozásához éppúgy, mint a nehezebb nyelvtan megértéséhez.

Spanyol nyelven főként kezdőket tanítok, és korrepetálok.

Angol nyelven vállalt szakterületeim:
- Management, üzleti kommunikáció
- szociális tanulmányok
- művészetterápia, művészettel nevelés
- nemzetközi kapcsolatok
- non-profit szektor, társadalmi felelősségvállalás
- fordítás
- fotográfia, videókészítés, ének és improvizációs zene

Akár érettségire készülsz, akár nyelvvizsgára, akár állásinterjúra, külföldre költözésre-munkára, szeretnél angolul társalogni, vagy fejleszteni a szakmai angol íráskészségedet: Keress bátran! Gyermekekhez is nyugodtan hívj, kreatívan inspirálok! :)Kapcsolati űrlap