Krisztina F.

Krisztina F.

29 órán belül válaszol az üzenetek 20%-ára
20% 29 ó

Krisztina F.

Jó hangulatú-rugalmas-céltudatos angol, spanyol tanítás Budapesten

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  7000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 7000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Megválaszolt kérdések

Leírás

Minden idegen nyelv egy új világ kapuját tárja fel számodra. Az angol éppúgy kinyitotta a tanulmányi lehetőségeim tárházát, mint a munka világát, utazások lehetőségét, a spanyol pedig maga a szenvedély, a líra, az életöröm. A Corvinus és ELTE után tanultam táv-oktatásban Angliában, Hágában, éltem Indiában, multikulturális környezetben dolgozom évek óta itthon és Európában is. Szeretnék segíteni Neked is, hogy egy széles világ ajtaját tudd kinyitni.

Tanítottam indiai nyomornegyed lakóit, fiatal romákat, magasrangú üzletembereket, óvónőket, érettségire készülőket, elfoglalt édesanyákat, így számomra a legfontosabb, hogy megismerjelek és megtaláljam, mi motivál, mi a célod, mik a lehetőségeid, és ahhoz képest alakítsuk ki ketten együtt hogy mit és hogyan tanulj.

Óráim beszédcentrikusak, szeretek videókat, cikkeket, TEDx előadásokat, dalokat, filmeket is bevetni a témák feldolgozásához éppúgy, mint a nehezebb nyelvtan megértéséhez.

Spanyol nyelven főként kezdőket tanítok, és korrepetálok.

Angol nyelven vállalt szakterületeim:
- Management, üzleti kommunikáció
- szociális tanulmányok
- művészetterápia, művészettel nevelés
- nemzetközi kapcsolatok
- non-profit szektor, társadalmi felelősségvállalás
- fordítás
- fotográfia, videókészítés, ének és improvizációs zene

Akár érettségire készülsz, akár nyelvvizsgára, akár állásinterjúra, külföldre költözésre-munkára, szeretnél angolul társalogni, vagy fejleszteni a szakmai angol íráskészségedet: Keress bátran! Gyermekekhez is nyugodtan hívj, kreatívan inspirálok! :)

Óratípusok

Angol középfok

nyelvtani áttekintés, beszédfejlesztés

7000 Ft / 90 perc

Megválaszolt kérdések (1)

Ez a tanár segített megválaszolni ezeket a tanulmányi kérdéseket

Krisztina F.

Segítséget kérnék

Témakifejtés Sziasztok, azért az angol tanárokat kérdezem ugyanis a C1-es nyelvvizsgára kellenének angolul ezek a válaszok, de koromból (17) kifolyólag én ezt egyik nyelven se tudom helyesen megfogalmazni. Mi a véleményetek a magyar munkanélküli helyzettel kapcsolatban? Milyenek az esélyek a…