Vince E.

Vince E.

20 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 20 ó
Új tanulókat fogad

Vince E.

Új tanulókat fogad

Fizika korrepetálás, érettségi felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák

Leírás

Fizika magántanítást / korrepetálást / közép szintű érettségi felkészítést vállalok általános- és középiskolás diákok számára online, vagy személyesen Szentendrén és környékén.
Vince vagyok, 21 éves. 2018-ban érettségiztem le fizikából. Gimnáziumi éveim alatt rendszeresen jártam versenyekre, és tanáraim kérésére több érdeklődéskeltő előadást is tartottam nyílt napokon, rendezvényeken.
Friss tapasztalataim révén tudom milyen fontos, hogy a fizika tanulás egyszerű, érdekes, de céltudatos is legyen.
Fő elvem a hatékonyság, így igyekszem a tananyagot könnyen feldolgozhatóvá és szemléletes példákkal érdekessé tenni diákjaim számára.
Ha segítségre van szükséged a felkészülésben rám számíthatsz legyen szó érettségiről, fakultációról, témazáróról vagy dolgozatról.
Kedves diákok és szülők keressenek bizalommal!

Referenciák (2)

Kernács K.

Kernács K.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon nagyon sokat segített nekem Vince. Érthetően és kreatívan magyarázott el mindent! Pótvizsgám előtt két héttel sikeresen felkészített egy egész éves anyagból! Nagyon szuperül megértettem mindent! Nagyon tisztességesen készített fel. Kérdés nélkül átmentem a vizsgán! Minden gimnazistának és egyetemistának eggyaránt ajánlom Vincét! Nemcsak hibátlanul magyarázott el mindent, de emellet még nagyon jófej is! Mégegyszer köszönök szépen mindent!!!

Dér Á.

Dér Á.

Ellenőrizetlen referencia

16 éves gimnazista fiamnak kerestem fizika tanárt, amikor rátaláltam Vincére. Fiam a bukás szélén állt fizikából félévkor. Vince segített neki, hogy kijavítsa a jegyeit. Nagyon lelkiismeretesen, a diák számára érthető módon magyarázott és minden segítséget megadott neki. Nagyon elégedettek vagyunk! Köszönjük Vince!