Tamara Angoltanár Z.

Tamara Angoltanár Z.

1 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 1 ó
Új tanulókat fogad

Tamara Angoltanár Z.

Új tanulókat fogad

Zsigmondi Tamara - Maximálisan személyreszabott angol nyelvórák - Örömteli nyelvtanulás - Motiváltság - Beszédcentrikusság - Látványos fejlődés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  9000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 9000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Ha belátható időn belül el szeretnéd érni a nyelvtanulási céljaidat és ehhez profi segítségre van szükséged, akkor jó helyen jársz. A 100%-osan személyre szabott óráimmal és az órák teljes mértékben való kihasználásával segítek neked kihozni magadból a maximumot. Az elmúlt évek során több száz diákkal való együttműködéssel a hátam mögött rengeteg tapasztalatra tettem szerint, aminek a segítségével folyamatosan hatékonyabbá tettem a módszereimet. Diákjaim szerint az óráink élvezetesek, készségeiknek látványos fejlődése, a közös munka eredményessége pedig magáért beszél.

Miért válassz engem?

- A tanítás a HIVATÁSOM: abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szó pozitív értelmében véve "a munkámnak élek". A tanítás nekem nem csupán pénzkereseti lehetőség: a másoknak való segítés számomra örömforrás, a saját motiváltságom által vagyok képes a diákjaimat is MOTIVÁLNI. Hiszek benne, hogy a tanulás lehet örömteli és erőfeszítésektől mentes: célom, hogy ennek elérésében segíthessek Neked. Teljes munkaidőben dolgozom magántanárként, számlaképes (KATA-s) egyéni vállalkozó vagyok (mindenképpen kapsz majd számlát az órákról). Közel 15 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem.

- Rengeteg SIKERES és ELÉGEDETT DIÁKKAL dolgoztam és dolgozom együtt, REFERENCIÁKKAL rendelkezem (lásd lejjebb). Minden ember és így minden diák más, ezeket maximálisan figyelembe véve az órákat a Te igényeid szerint alakítom, alakítjuk majd ki. Folyamatos visszajelzéssel és a célok időközbeni esetleges változásával finomhangoljuk a közös munkát.

- ONLINE tartom az órákat, ami minden tekintetben jelentős mértékben megkönnyíti és zökkenőmentessé teszi a közös munkát. Az általam preferált és nekem bevált online felületek (az órák megtartásához és az anyagok kényelmes megosztásához) minden előnyét élvezni fogod a közös tanulás során.

- Az óráim erősen BESZÉDCENTRIKUSAK, különösen nagy hangsúlyt fektetek a valós életben használt angol tanítására, a beszédértési és kommunikációs készségek fejlesztésére, amelyek lehetővé teszik a mindennapi életben való tájékozódást. Az órák nem a házi feladat ellenőrzésével vagy mechanikusan elvégezhető gyakorlófeladatok végzésével fognak eltelni. A magyar nyelvet középhaladó (B1) szinttől fölfele csak a legszükségesebb helyzetben használjuk.

- Ha nyelvvizsgázni szeretnél, én segítek neked kiválasztani a neked megfelelő vizsgát és felkészítelek rá. A legnépszerűbb
vizsgák a diákjaim körében: Euroexam, Emelt szintű érettségi, LanguageCert, IELTS, Cambridge, ECL, DExam, EuroPro BME, Origo, Pannon, LCCI, TOEFL, TELC. Továbbá Euroexam NYELVVIZSGÁZTATÓ vagyok (2020. januárjától), rendszeresen (minden hónapban) járok vizsgáztatni (online vagy élőben), így tisztában vagyok a jelenlegi elvárásokkal és értékelési szempontokkal. Tapasztalatom szerint bárki le tud vizsgázni első alkalommal is, minden az elhatározáson múlik. Én csak abban az esetben segíthetek, ha ez az elhatározás (motiváció és kitartás a készülésre a vizsga napjáig) már megvan. Az évek során sok tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát (mostanában elsősorban Euroexam nyelvvizsgára készítek fel diákokat).

- DIPLOMÁS (egyetemen, angol-magyar szakon végeztem ) tanár vagyok, számos továbbképzésen vettem és veszek részt, folyamatosan képzem magam, tanárként elkötelezett híve vagyok az élethosszig tartó tanulásnak nyelvi és szakmódszertani szempontból egyaránt.

- Szinte bármilyen életkorú és szinten lévő (a teljesen kezdőktől, újrakezdőktől a felsőfokú nyelvvizsgára vagy emelt szintű érettségire készülőkig) tanítványok nyelvoktatását (vagy korrepetálását) vállalom. A legfiatalabb diákom 10, a legérettebb korú 62 éves.

- INGYENES, kötelezettségektől mentes PRÓBAÓRÁT tartok: ebben a minimum félórában lehetőséget adok, hogy megismerkedhessünk egymással, lehetőségem nyílik felmérni a tudásodat, Neked pedig lehetőséged lesz megosztani velem a nyelvtanulási céljaidat.

- A tanítás terén a közel egyéves angliai kinn tartózkodás, a gyakorlótanítás és a közel 15 éves aktív magántanítás és nyelviskolai (vállalati - MOL, BKV, Telekom, Vodafone, Fressnapf, MTVA, Generali, Uniqa, Evosoft, stb. - és lakossági) tanítás során szereztem tapasztalatokat.

- Az órákhoz szükséges összes TANANYAGOT (pl.: könyvek, munkafüzetek, hanganyagok, stb.) INGYENESEN biztosítani tudom, semmit nem kell megvenned, ha hozzám szeretnél járni. A felsorolt összes nyelvvizsgához rendelkezem felkészítő anyaggal. Ha nem nyelvvizsgára készülsz, hanem más célt tűztél ki magad elé (pl. szakmai angol fejlesztése vagy állásinterjúra felkészülés), akkor sem kell tankönyveket vásárolnod.

- Beszédcentrikus óráim minimális órai készüléssel is hatékonyak. Nem mindenkinek van lehetőségre óráról órára készülni, házi feladatot írni, szavakat tanulni, így ezt is figyelembe veszem az órák megtartásakor. Ha diákként több időt tudsz szánni az órákra való készülésre, azt pl. önállóan elvégezhető feladatokkal és a hozzájuk tartozó megoldókulccsal fogom segíteni.

- Kérésre vállalom önéletrajzok, motivációs levelek stb. fordítását is. Állásinterjúra, szakmai vizsgára és külföldi munkavállalásra stb. is szívesen felkészítelek.

- KEDVES SZÜLŐ! Amennyiben gyermekednek keresel nyelvtanárt és rám esik a választásod, akkor a következőkre számíthatsz a közös munka során: folyamatos visszajelzéssel tájékoztatlak a haladásunkról, a gyermek fejlődéséről és az esetleges problémák felmerülését (pl. készületlenség, késői lemondás) azonnal tájékoztatlak. A jelenlegi diákjaim több mint harmada nyelvvizsgára vagy érettségire készülő középiskolás, így személyes tapasztalatból tudom, hogy mennyire fontos a szülőkkel való rendszeres kapcsolattartás.

Diákjaim írták rólam:

"Egy kedves barátom ajánlotta még Tamit, és megmondom őszintén első perctől kezdve szimpatikus volt, már az e-mailezésnél is kedves és precíz volt, úgyhogy ott már eldöntöttem, hogy mindenképp vele szeretnék dolgozni.
A tanulási folyamatban nem erőltetett semmit, mindig laza volt és felkészült, szuper eszközöket adott a kezembe, hogy könnyebben menjen a tanulás. Intezív volt ez az időszak, heti háromszor tartott nekem órát, és egy hónap alatt csodásan felhúzta az alapomat, magabiztosabban beszéltem (még ha néha zöldségeket is :D), szívesen megszólaltam mellette, abszolút segítőkész volt végig és rugalmas.
Az intezív tanulás után Frankfurtba utaztam üzleti útra, és magam is meglepődtem, hogy mennyit fejlődtem. Mindenkivel szépen tudtam beszélgetni, abszolút megértettek, a kiejtésem rengeteget fejlődött, de főként az, hogy tényleg mertem beszélni.
Neki hála iszonyatosan jó élmény volt az egész, sikerült kifejeznem magam! Sose volt nyűg a vele való tanulás, igazából felért egy terápiával egybekötve az angol nyelvtanulással.
Tiszta szívemből ajánlom, ritka kincs az ilyen ember! :)" Lender Andrea

"Középszintű Euroexames nyelvvizsga volt a 2022-es tanév kitűzött célja, és ehhez kerestünk anyukámmal magántanárt. Teljesen véletlen találtuk meg Tamarát, de nagyon örülök, hogy rá esett a választásunk, mert nagyon jószívű, mosolygós, segítőkész és persze lelkes, profi is. Nagyon nagyon sok segítséget és segédanyagot kaptam a vizsgára való felkészüléshez, kaptam sok-sok feladatot, amelyeket mindig átbeszéltünk és leellenőriztünk. Sosincs abból baj, ha nem éppen nincs időm feladatot csinálni, mert akkor vagy megcsináljuk az órán vagy pótlom a következő alkalomra, szóval Tamara ebben is nagyon rugalmas. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, sok mindenről beszélgetünk, akár nyelvvizsgatémáról, akár hétköznapi dolgokról, de a beszédem fejlődött a legtöbbet. A B2 nyelvvizsgámon elsőre átmentem 77,75%-al, szóval bátran merem ajánlani bárkinek aki szeretné fejlesztené az angolját, vagy akár nyelvvizsgát, érettségit szeretne sikeresen elvégezni!!” Németh Zsuzsanna

“Az órák nagyon beszédcentrikusak voltak és teljes mértékben az én igényeimhez illeszkedtek. A nyelvtannal bőven voltak nehézségeim korábban, azonban Tamara magyarázatainak és tananyagainak hála sikerült elsajátítani a korábbi hiányosságokat. A beszédkészségem is sokat fejlődött a közös óráknak köszönhetően. Mindig nagyon jó hangulatban, könnyedén teltek, mégis minden alkalommal sok új tudást szereztem. Tamara mindig nagyon kedves és segítőkész volt, öröm volt vele felkészülni a nyelvvizsgámra.” Száva Lilla (aki ugyan nem említi, de elsőre átment a komplex Euroexam B2 vizsgán :))

“Felsőfokú komplex nyelvvizsgára készültem, azonban bőven voltak hiányosságaim, így Tamara segítségével igyekeztem fejleszteni tudásomat. Sokat beszélgettünk, folyamatosan korrigálta a nyelvtani hibáimat, és remek felkészülési anyagokat is kaptam tőle. Ráadásul az órák nagyon jó hangulatban teltek. A nyelvvizsga végül 88%-os átlaggal sikerült, azt hiszem, ez magáért beszél. :)” Tomka Marcell

“Az órák ritmusa és felépítése illeszkedik hozzám. A struktúrája állandó. A kommunikáción van a fő hangsúly, amit a felmerülő nyelvtani elemek körültekintő korrekciója szegélyez. Az állandó témák mellett (munka, magánélet, közeli tervek,stb.) időről időre újabb témaköröket is beemelünk a találkozókba. Tamara türelemmel és nagy körültekintéssel javítgatja az évek alatt felszedett rossz nyelvtani és kiejtésbeli hibáimat. Egy-egy nagyobb nyelvtani anyagnál a következő alkalomra feladatlapok és egyéb segítő anyagok támogatásával mélyítjük a tudásomat. A haladásom látványos, nem hadarok és kapkodok, aminek köszönhetően egyre választékosabban és pontosabban tudom megfogalmazni gondolataimat. Így az órákat hasznosnak és élvezetesnek találom.” Benczédi István

"Nagyon jó olyan tempóban és módszerrel tanulni, amit közösen alakítottunk ki. A beszélgetést sem olyan témákkal gyakoroljuk mint a nyaralás vagy bármelyik tankönyvszagú példa, hanem a mindennapjainkról beszélgetünk, a hírekről. Én nem hittem benne, hogy valaha megtanulok egy új nyelvet, de most már egészen belátható távolságban van." Szabó Mátyás

"Tamara nagyon jó, és motiváló angol tanár. Bebizonyította, hogy egy 50+-os diákot is lehet eredményesen tanítani, és még ebben az életkorban is lehet fejlődni az angol nyelvtanulás terén. Alaposságával, kitartó figyelmével sokat segít abban, hogy egyre jobban, és igényesebben fejezzem ki magam. Felkészült tanár, türelmesen elmagyaráz, és megválaszol minden felmerülő kérdést. Nyelvtani anyagokkal, hasznos cikkekkel segíti az órákat változatosabbá, és még hatékonyabbá tenni. Tamara maximálisan nyitott bármilyen téma feldolgozására. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kitűnő választás!" Jenei Zoltán

"Kedves, segítőkész, alkalmazkodó, gyorsan válaszol, rugalmas, órán kívül javítja a házim." Szeibert Katalin

“Kedves Tamara!
Csak egy rövid visszajelzést szeretnék adni, múltkor kicsit belehallgattam az órába. Szerintem jól haladtok, nekem nagyon tetszik, hogy mélyére mész a dolgoknak, ha Zsuzsi nem érti vagy nem biztos benne, akkor nem mentek tovább. Az ismétlésekkel nem lesz felületes a tudása. Az is jó, hogy ugyanaz többféle feladatban, többféle módon előkerül és a nyelv minden szegmensére (hallott szöveg, spelling, magyarra fordítás, stb) van feladat. Volt is idén nyáron pozitív élménye az angollal, merte használni külföldi rokonnal való beszélgetésben.
Köszönöm a lelkiismeretes munkádat.” (Várnai Dóra, Zsuzsi anyukája)

"Tami segített felkészülni a nyelvvizsgámra, ami a diplomám megszerzéséhez kellett, így nagyon szorított az idő, és fontos volt, hogy egyből átmenjek! Megértő volt és rugalmas, a felkészülési idő szűkössége ellenére( 2 hét) annyi órát biztosított számomra amennyire csak szükségem volt, ha kérdésem volt bármikor írhattam neki. A vizsgázáshoz szükséges összes tananyagot szortírozva, rendezetten átküldte nekem, így egy könyvet sem kellett megvennem, nem kellett keresgélnem, mindent oldalszámra pontosan tudtam hol találok, (ezzel is sok időt takarított meg nekem)! Az órákon mindig azokat a feladatokat, szituációkat gyakoroltuk, amiktől a legjobban féltem, minden feladattípust átvettünk, kigyakoroltunk együtt, így végül 80%-al sikerült a vizsgám!" Balogh Hanga

"A Cambridge b2-es nyelvvizsgát szerettem volna letenni s mivel voltak hiányosságaim és nem tudtam hogyan kezdjek hozzá a készüléshez úgy döntöttem keresek egy angoltanárt, ekkor találtam meg Tamarát. Az órái nagyon jól fel vannak építve, mindenben segítőkész és rugalmas. Az órákra való készüléssel könnyedén el lehetett érni azt a szintet amit megcéloztunk. Gördülékenyen ment közöttünk a kommunikáció és a kötelező tananyag mellett jókat beszélgettünk. Én magam sem hittem el, hogy ilyen jól megerősítette a tudásom." Sipos Ingrid (aki ugyan nem említi, de elsőre átment a Cambridge FCE vizsgán :))

"Szia Tamara!
Képzeld azt mondták az interjún, hogy jó az angolom, köszönöm hogy segítesz tanulni. 😬😊" R. Roland

"Szia :)
Gondoltam becsekkolok, hogy képzeld el, minden szuperül sikerült, simán tudtam mindenkivel tök jókat beszélgetni, megérteni megértettem mindent, egyszer-kétszer nem tudtam jól kifejezni magam, de segítettek a többiek!
Úgyhogy még egyszer nagyon-nagyon köszönöm és nagyon hálás vagyok a sok segítségért!!" (L. Andi)

"Hi Tamara,
I would like to share the good news, here are my results: [C1 Listening 64%, Speaking 96% (!) per cent, Overall: 80%]
I wouldn't have thought that Speaking would be higher than last time :).
Thank you again for the preparation, I really enjoyed the lessons and they were very helpful." (N. Niki)

***
Árak:

8.000 Ft / 45 perc (7.500 Ft heti 2 vagy több alkalom esetén)
9.000 Ft / 60 perc (8500 Ft heti 2 vagy több alkalom esetén)

Két fő esetén:

9.000 Ft / 45 perc (8.000 Ft heti 2 vagy több alkalom esetén)
11.000 Ft / 60 perc (10.000 Ft heti 2 vagy több alkalom esetén)

Az óradíjak (pl. 10 óra) előre fizetése esetén is kedvezményt biztosítok (a 11. alkalom ingyenes).

A fizetés történhet utólag az adott óra után, illetve a tárgyhét vagy tárgyhó végén. REVOLUT-os fizetés is lehetséges.

Óralemondás: legkésőbb 24 órával az óra előtt. Ha Te mondod le 24 órán belül az órát, akkor az megtartottnak minősül, így ki kell fizetni. Ha én mondom le 24 órán belül az óránkat, akkor a következő órát ingyen tartom meg.

Óratípusok

Standard óra

9000 Ft / 55 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Sipos I.

Sipos I.

Ellenőrizetlen referencia

A Cambridge b2-es nyelvvizsgát szerettem volna letenni s mivel voltak hiányosságaim és nem tudtam hogyan kezdjek hozzá a készüléshez úgy döntöttem keresek egy angoltanárt, ekkor találtam meg Tamarát. Az órái nagyon jól fel vannak építve, mindenben segítőkész és rugalmas. Az órákra való készüléssel könnyedén el lehetett érni azt a szintet amit megcéloztunk. Gördülékenyen ment közöttünk a kommunikáció és a kötelező tananyag mellett jókat beszélgettünk. Én magam sem hittem el, hogy ilyen jól megerősítette a tudásom.

Németh Z.

Németh Z.

Ellenőrizetlen referencia

Középszintű Euroexames nyelvvizsga volt a 2022-es tanév kitűzött célja, és ehhez kerestünk anyukámmal magántanárt. Teljesen véletlen találtuk meg Tamarát, de nagyon örülök, hogy rá esett a választásunk, mert nagyon jószívű, mosolygós, segítőkész és persze lelkes, profi is. Nagyon nagyon sok segítséget és segédanyagot kaptam a vizsgára való felkészüléshez, kaptam sok-sok feladatot, amelyeket mindig átbeszéltünk és leellenőriztünk. Sosincs abból baj, ha nem éppen nincs időm feladatot csinálni, mert akkor vagy megcsináljuk az órán vagy pótlom a következő alkalomra, szóval Tamara ebben is nagyon rugalmas. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, sok mindenről beszélgetünk, akár nyelvvizsgatémáról, akár hétköznapi dolgokról, de a beszédem fejlődött a legtöbbet. A B2 nyelvvizsgàmon elsőre átmentem 77,75%-al, szóval bátran merem ajánlani bárkinek aki szeretné fejlesztené az angolját, vagy akár nyelvvizsgát, érettségit szeretne sikeresen elvégezni!! - Németh Zsuzsanna

Zoltán J.

Zoltán J.

Ellenőrizetlen referencia

Tamara nagyon jó, és motiváló angol tanár. Bebizonyította, hogy egy 50+-os diákot is lehet eredményesen tanítani, és még ebben az életkorban is lehet fejlődni az angol nyelvtanulás terén. Alaposságával, kitartó figyelmével sokat segít abban, hogy egyre jobban, és igényesebben fejezzem ki magam. Felkészült tanár, türelmesen elmagyaráz, és megválaszol minden felmerülő kérdést. Nyelvtani anyagokkal, hasznos cikkekkel segíti az órákat változatosabbá, és még hatékonyabbá tenni. Tamara maximálisan nyitott bármilyen téma feldolgozására. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kitűnő választás!

Fotók és bizonyítványok