Norbert C.

Norbert C.

9 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 9 ó
Új tanulókat fogad

Norbert C.

Új tanulókat fogad

Egyetemi- és emelt szintű matematika felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Fizika-matematika tanárszakosként korrepetálást, vizsgákra való felkészítés vállalok középiskolai emelt, illetve egyetemi szintű matematikában. 5 éves magántanári és két szemeszternyi egyetemi oktatói tapasztalattal rendelkezem. Immár több, mint 30 tanítványom készült fel velem sikeresen matematika érettségi vizsgára, illetve több, mint 15 hallgatót készítettem fel sikeresen zárthelyi dolgozatra/vizsgára matematikai tárgyakból mérnöki, közgazdász, informatikus és egyéb szakokon.

EGYETEMISTÁKNAK:
Tárgyak, amikben segíteni tudok:
- lineáris algebra
- analízis (határértékszámítás, differenciál- és integrálszámítás, differenciálegyenletek, sorozatok, sorok)
- diszkrét matematika (számelmélet, kombinatorika, gráfelmélet)
- valószínűségszámítás, sztochasztika

KÖZÉPISKOLÁSOKNAK:
Tudok segíteni közép- vagy emelt érettségire való felkészülésben, a középiskolai tananyagon túlmutató (felsőoktatásban elvárt) matematikai alapok megszerzésében, tanulmányi versenyekre való felkészítésben (Zrínyi, Kenguru, Arany Dániel , Kömal, és hasonlók), a matematika más területeken (pl. fizika, kémia) való használatának elsajátításában. És ami a legfontosabb, annak megértésében, hogy miért érdemes tanulni, és a mai világban mire lehet/kell használni a matematikát.

Az órák ára 5000 Ft/60 perc. Egy óránál hosszabb időtartamú tanóra esetén ugyanilyen egységárral, egyenes arányosság szerint számítható ki az óradíj. Pécsen és környékén házhoz tudok menni, illetve online is tartok órákat.

Óratípusok

matematika

5000 Ft / 60 perc