Norbert C.

Norbert C.

9 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 9 ó
Új tanulókat fogad

Norbert C.

Új tanulókat fogad

Matematika és fizika korrepetálás, felvételi felkészítő, verseny felkészítés, vizsgára felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  2500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 2500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Fizika-matematika tanárszakos hallgatóként magánórákat vállalok matematikából, fizikából. 5 éves tapasztalattal rendelkezem a felzárkóztatás, versenyfelkészítés, gimnáziumi felvételire, illetve érettségi vizsgára való felkészítés terén. Büszkén kijelenthetem, hogy eddig az összes végzős tanítványom sikeres érettségit tett közép- és emelt szinten is matematikából, fizikából. Akadnak olyan tanítványaim is, akik megyei és országos tanulmányi versenyeken értek el szép helyezéseket.
Természetesen az eredményekhez a tanulók elszántságára és kitartására is szükség van. :)

Pécsen, egy belváros kis tanteremben életkor és célok szerint szétválogatott 3-4 fős kiscsoportokban tanulunk közösen, 60 perces órákon délutáni és kora esti időpontokban. Tapasztalataim szerint ez a legoptimálisabb formája a tanulásnak, mivel a diákok egymástól is tudnak tanulni, miközben tanárként mindegyikükre külön figyelmet tudok szentelni.

A tanórák ára 2500Ft/60 perc fejenként.

Fontosnak látom, hogy a gyerekek megtanuljanak tanulni, illetve képesek legyenek az önreflexióra, a pillanatnyi tudásszintjük reális megítélésére, reális rövid- és hosszútávú célok kitűzésére.
A technológia fejlődése rengeteg lehetőséget kínál a tanulni vágyók számára. Igyekszem elérni, hogy a tanulók megértsék, hogyan kell ezeket a segédeszközöket úgy használni, hogy az a tanulást segítse ahelyett, hogy gátolná.
Tanítványaimnak segítek abban, hogy korábbi önmagamhoz hasonlóan ők is megtapasztalják, micsoda örömet tud okozni, ha sikerül létrehoznunk, megértenünk és használnunk egy működő modellt a világról.Óratípusok

matematika

2500 Ft / 60 perc