Balazs G.

Balazs G.

4 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 4 ó
Új tanulókat fogad

Balazs G.

Új tanulókat fogad

Angol, német, román nyelvoktatás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Angolt, németet, románt, magyart mint idegen nyelvet külföldieknek, A1-C1 szinteken oktatva, iskolarendszerben és azon kívűl, iskolásoknak, főiskolásoknak, felnőtt csoportoknak. Több módszerben jártas: hagyományos, kommunikatív, step by step, Relaxa, online oktatás. Érettségire, pótvizsgákra, nyelvvizsgákra is készítek fel tanulókat, vagy munkaerő piacra szükséges szókincs fejlesztést vállalok, vagy egyszerűen nyelvoktatást a kívánt idegen nyelvből, személyes igényeket és órabeosztást figyelembe véve.

Óratípusok

English

conversation,reading, writing, grammar

6000 Ft / 45 perc

Referenciák (6)

+ Referenciát írni
Eszter K.

Eszter K.

Ellenőrizetlen referencia

Gabi 7 éves korom óta segíti és támogatja a nyelvtanulási céljaimat, mind volt általános iskolás/gimnáziumi tanárként, mind magántanáromként. Első osztálytól kezdve 3 éven keresztül tanított engem és volt osztálytársaimat, aminek köszönhetően játékos módszerekkel és azóta is végtelen jókedvvel megadta nekünk az angol nyelv legfontosabb alapjait. 2 éve vagyok oszlopos tagja magántanári pályájának, melynek eredménye két sikeres középfokú nyelvvizsga lett, angol és román nyelvből. Gabi a választott nyelvvizsga központtól függően felkészített az összes lehetséges feladatra és rengeteg plussz információval látott el engem (ezzel rászánva saját szabadidejét), melyek hasznossá váltak a tanulmányaim során és egyedivé tették témakifejtési képességeimet. Mellette minden lehetőség adott volt ahhoz, hogy maximálisan fel tudjak készülni. Végül, de nem utolsó sorban fontos megemlítenem, hogy Gabi pozitív személyisége által sosem jöttem ki úgy az óráiról, hogy rossz kedvvel távoztam volna. Bátran vágok bele, vele együtt, jövő évben is az emelt szintű angol nyelvvizsgába!

Anna G.

Anna G.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon kedves ,segítőkész és rugalmas a tanárnő. Angol közepfokú nyelvvizsgára segített felkészülni ,ami első probálkozásra sikeres lett. Pár hónap alatt nagyon sokat fejlődött az angolom, sokkal magabiztosabban beszélem a nyelvet . Alaposan felkészített és nagyon jó tanítási módszereket alkalmaz. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Anamaria S.

Anamaria S.

Ellenőrizetlen referencia

A tanárnővel román nyelvvizsgára készültem,ami neki köszönhetően sikerült is. Az órái rendkívül személyre szabottak és élvezetesek,az időpontok rugalmasak. A tananyagot alaposan,türelmesen és odaadással adja át. Egy rendkívül segítőkész személy,akiről csupán pozitívat tudok mondani,óráit mindenkinek ajánlom.

Balázs M.

Balázs M.

Ellenőrizetlen referencia

A tanárnővel egy féléven keresztül román középszintű nyelvvizsgára készültem, amin az ő segítségével sikeresen átmentem. Most angol előrehozott érettségire készülök szintén nála. Felkészült, alapos és hasznos nyelvórákat tart, kíválóak a módszerei. Az órák nagyon jól telnek Mindenkinek tudom ajánlani!

Seprényi Z.

Seprényi Z.

Ellenőrizetlen referencia

Gabi néni 2 éve foglalkozik jelenleg 7. osztályos német tagozatos, általános iskolás gyermekemmel. Kisfiam azóta rengeteget fejlődött, sokkal magabiztosabban vesz részt az iskolai órákon, sokat jelentkezik. 4-es tanulóból 5-ös tanuló lett. Köszönjük Gabi néni munkáját, melyre továbbra is számítunk.