Balazs G.

Balazs G.

16 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 16 ó
Új tanulókat fogad

Balazs G.

Új tanulókat fogad

Angol, német, román nyelvoktatás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák

Leírás

Angolt, németet, románt, magyart mint idegen nyelvet külföldieknek, A1-C1 szinteken oktatva, iskolarendszerben és azon kívűl, iskolásoknak, főiskolásoknak, felnőtt csoportoknak. Több módszerben jártas: hagyományos, kommunikatív, step by step, Relaxa, online oktatás. Érettségire, pótvizsgákra, nyelvvizsgákra is készítek fel tanulókat, vagy munkaerő piacra szükséges szókincs fejlesztést vállalok, vagy egyszerűen nyelvoktatást a kívánt idegen nyelvből, személyes igényeket és órabeosztást figyelembe véve.

Referenciák (5)

Anna G.

Anna G.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon kedves ,segítőkész és rugalmas a tanárnő. Angol közepfokú nyelvvizsgára segített felkészülni ,ami első probálkozásra sikeres lett. Pár hónap alatt nagyon sokat fejlődött az angolom, sokkal magabiztosabban beszélem a nyelvet . Alaposan felkészített és nagyon jó tanítási módszereket alkalmaz. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Anamaria S.

Anamaria S.

Ellenőrizetlen referencia

A tanárnővel román nyelvvizsgára készültem,ami neki köszönhetően sikerült is. Az órái rendkívül személyre szabottak és élvezetesek,az időpontok rugalmasak. A tananyagot alaposan,türelmesen és odaadással adja át. Egy rendkívül segítőkész személy,akiről csupán pozitívat tudok mondani,óráit mindenkinek ajánlom.

Balázs M.

Balázs M.

Ellenőrizetlen referencia

A tanárnővel egy féléven keresztül román középszintű nyelvvizsgára készültem, amin az ő segítségével sikeresen átmentem. Most angol előrehozott érettségire készülök szintén nála. Felkészült, alapos és hasznos nyelvórákat tart, kíválóak a módszerei. Az órák nagyon jól telnek Mindenkinek tudom ajánlani!

Seprényi Z.

Seprényi Z.

Ellenőrizetlen referencia

Gabi néni 2 éve foglalkozik jelenleg 7. osztályos német tagozatos, általános iskolás gyermekemmel. Kisfiam azóta rengeteget fejlődött, sokkal magabiztosabban vesz részt az iskolai órákon, sokat jelentkezik. 4-es tanulóból 5-ös tanuló lett. Köszönjük Gabi néni munkáját, melyre továbbra is számítunk.

Bíró É.

Bíró É.

Ellenőrizetlen referencia

Gabival három hónapig románoztunk. Alapos nyelvtudással és módszertani ismeretekkel rendelkezik, minden kérdésemet türelmesen és érthetően megválaszolt. Az órái élvezetesek, mindenkinek csak ajánlani tudom.