Karina H.

Karina H.

6 órán belül válaszol az üzenetek 40%-ára
40% 6 ó

Karina H.

angol(+gazdasági), olasz és spanyol oktatás kezdőtől felsőfokig

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák

Leírás

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója vagyok, gyerekkorom óta beszélem az angolt anyanyelvi szinten, az olaszt és a spanyolt pedig felsőfokon.
5 éve tanítok már gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Érettségire / nyelvvizsgára/ korrepetálás/ szintentartás gyanánt is vállalok diákokat. Angol 60 perc/ 3500ft, angol gazdasági 60perc/4000ft olasz 60 perc/ 4000ft
Spanyol nyelvből kezdő szinttől vállalok diákokat 60 perc/ 4500ft
Csoportos órák is lehetségesek, részletek megbeszélés alapján, illetve a nyár folyamán intenzívebb felkészítéseket is vállalok különböző vizsgákra (akár pótvizsgára is).
Szenvedélyem a nyelvtanulás, jelenleg is németül tanulok, és igyekszem ezt a motivációt átadni az oktatás során is :)

Referenciák (7)

Cseri I.

Cseri I.

Ellenőrizetlen referencia

9 hónapja kezdtem el járni Karinához olaszra és angolra. Olaszból az alapoktól haladtunk egy jól felépített tananyag mentén. Angolból pedig a kérésemre a beszéden van a hangsúly, de a nyelvtan átismétlésére is sor kerül. Karina rugalmas az időpontok megbeszélése során, a tanulók igényeit figyelembe véve alakítja az órák felépítését. Online és személyesen is zökkenőmentes a tanulás. Nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt.

Henriett Vivien H.

Henriett Vivien H.

Ellenőrizetlen referencia

Körülbelül 10 hónapja kezdtem el Karinához járni angol órákra, nyelv frissítés illetve nyelv vizsgára való felkészítés céljából. Mindig is nehezemre esett a kommunikációs megnyilvánulás idegen nyelven de az órák segítségével megértettem minden olyan grammatikai összefüggéseket amiket az iskolában sose sikerült elsajátítatom. Emelett mindig rugalmasan megtudtuk beszélni a heti órák időpontját. Teljes szívből tudom őt ajánlani.

Judit S.

Judit S.

Ellenőrizetlen referencia

Pár hónapja kezdtem vele nulláról az olasz tanulást, nagyon elégedett vagyok vele, mert jól magyaráz, úgy érzem, hogy gyorsan tudok fejlődni vele, abszolút alkalmazkodik a igényeimhez, változatos módszereket alkalmaz, így ami számomra nehézséget okoz, azt is könnyedén el tudom sajátítani vele! Személyiségében nagyon kedves és motiváló! Szívből tudom ajánlani őt!

Noel B.

Noel B.

Ellenőrizetlen referencia

Lassan már 10 hónapja tanulok olaszul Karinával. Teljesen a nulláról kezdve már egy nagyon jó szintre eljutottunk és már lassan a nyelvvizsga is belátható távolságban van. Nagyon rugalmasan és akár az utolsó pillanatban is tudunk az óra időpontján változtatni ha nekem valami közbejött. Angol órákat is vettem, a nyelvvizsgára való gyors átismétlés volt a cél viszont a vártnál jobban sikerült. Teljes szívemből szeretném mindenkinek ajánlani aki hatékonyan, jókedvvel és jó hangulatban szeretne olaszt illetve angolt tanulni.

Noémi N.

Noémi N.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon elégedett voltam az oktatással. Segítőkész, barátságos, következetes és rugalmas, ami nekem kifejezetten fontos volt. Gyorsan ment a tanulás.