Karina H.

Karina H.

11 órán belül válaszol az üzenetek 30%-ára
30% 11 ó

Karina H.

angol(+gazdasági), olasz és spanyol oktatás kezdőtől felsőfokig

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatója vagyok, gyerekkorom óta beszélem az angolt anyanyelvi szinten, az olaszt és a spanyolt pedig felsőfokon.
5 éve tanítok már gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Érettségire / nyelvvizsgára/ korrepetálás/ szintentartás gyanánt is vállalok diákokat. Angol 60 perc/ 4000ft, olasz 60 perc/ 4500ft
Spanyol nyelvből kezdő szinttől vállalok diákokat 60 perc/ 5000ft
Csoportos órák is lehetségesek, részletek megbeszélés alapján, illetve a nyár folyamán intenzívebb felkészítéseket is vállalok különböző vizsgákra (akár pótvizsgára is).
Szenvedélyem a nyelvtanulás, jelenleg is németül tanulok, és igyekszem ezt a motivációt átadni az oktatás során is :)

Óratípusok

A

4000 Ft / 60 perc

Referenciák (9)

+ Referenciát írni
Bayerle L.

Bayerle L.

Ellenőrizetlen referencia

Karina október óta tanít engem heti 2 órában. AZ órák izgalmasak és az olaszom nagyon sokat fejlődött. Osztályozó vizsgára készít fel, de a napokban beszéltük meg, hogy az érettségim után nyelvvizsgára készülünk. Kedves, figyelmes és nagyon segítőkész. Ajánlom mindenkinek!

Kristóf V.

Kristóf V.

Ellenőrizetlen referencia

Most októberben lesz 6 hónapja, hogy Karinához járok angolra. Egy középfokú nyelvvizsgával fejeztem be a középiskolát. Azóta eltelt pár év és kicsit berozsdásodott a beszédem, azonban úgy gondolom, hogy Karina sokat segített ennek javításában. Az órák hangulata nagyon laza, kellemes, sosem érzem úgy, hogy bármin is feszengenem kéne. Nagyon rugalmas és segítőkész. Célom a felsőfokú nyelvvizsga és úgy érzem jól haladunk. Csak ajánlani tudom.

Cseri I.

Cseri I.

Ellenőrizetlen referencia

9 hónapja kezdtem el járni Karinához olaszra és angolra. Olaszból az alapoktól haladtunk egy jól felépített tananyag mentén. Angolból pedig a kérésemre a beszéden van a hangsúly, de a nyelvtan átismétlésére is sor kerül. Karina rugalmas az időpontok megbeszélése során, a tanulók igényeit figyelembe véve alakítja az órák felépítését. Online és személyesen is zökkenőmentes a tanulás. Nyugodt szívvel ajánlom kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak egyaránt.

Henriett Vivien H.

Henriett Vivien H.

Ellenőrizetlen referencia

Körülbelül 10 hónapja kezdtem el Karinához járni angol órákra, nyelv frissítés illetve nyelv vizsgára való felkészítés céljából. Mindig is nehezemre esett a kommunikációs megnyilvánulás idegen nyelven de az órák segítségével megértettem minden olyan grammatikai összefüggéseket amiket az iskolában sose sikerült elsajátítatom. Emelett mindig rugalmasan megtudtuk beszélni a heti órák időpontját. Teljes szívből tudom őt ajánlani.

Judit S.

Judit S.

Ellenőrizetlen referencia

Pár hónapja kezdtem vele nulláról az olasz tanulást, nagyon elégedett vagyok vele, mert jól magyaráz, úgy érzem, hogy gyorsan tudok fejlődni vele, abszolút alkalmazkodik a igényeimhez, változatos módszereket alkalmaz, így ami számomra nehézséget okoz, azt is könnyedén el tudom sajátítani vele! Személyiségében nagyon kedves és motiváló! Szívből tudom ajánlani őt!