Bella Noémi K.

Bella Noémi K.

25 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 25 ó
Új tanulókat fogad

Bella Noémi K.

Új tanulókat fogad

Japán tanítás kezdő szinttől, beszédcentrikus angolórák - online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 4500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Szia!
Japánul szeretnél tanulni?
Kercsmár Bella Noémi vagyok, 2011-ben végeztem az ELTE Japanisztika szakán. A japán nyelvi iránti rajongásom még kamaszkorban kezdődött az animékkel, és onnan nőtte ki magát a történelem, a kultúra és legfőképpen a nyelv iránti érdeklődéssé. Az egyetem ideje alatt részt vettem az évente rendezett szónokversenyen is, ahol 2009-ben különdíjat nyertem, később letettem az N2 nyelvvizsgát. Háromszor jártam Japánban, ahol élőben is láthattam azokat a csodákat, amikről korábban csak tanultam.
Szívesen tanítom a japánt, mert szeretem eloszlatni a tévhitet, miszerint ez egy nehéz nyelv :) Több sikeresen nyelvvizsgázó diákkal a hátam mögött vállalok JLPT vizsgára felkészítést is (N5 - N3), és kiutazáshoz szükséges "turista kurzusra" is van lehetőség.

Kezdő szinttől, online vállalom a japántanítást, keress bátran!
1 óra (~50 perc): 5000 Ft

----------
Angolul szeretnél tanulni?
Óvodás korom óta tanulok angolul, az egyetemen anglisztikát választottam minorként, majd több évet dolgoztam multinacionális vállalatnál, ahol a napi szintű kommunikáció angolul zajlott. Tanítottam már be kollégát is angolul, és készítettem fel barátomat, aki külföldre költözés előtt állt.
Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, és sikerrel készítettem fel többeket közép és felsőfokú nyelvvizsgára is. Tudok segíteni felkészülni például Origó, CERT és ECL nyelvvizsgákra.
Olyan nekem az angol, mint egy második anyanyelv, nem tudom elképzelni az életet nélküle.

Ha szeretnél te is így gondolni az angolra, csak most még nem mersz megszólalni, nincs elég szókincsed, vagy tapasztalatod, akkor keress bátran, megbeszéljük ;)

1 óra (~50 perc): 4500 Ft

Óratípusok

Japán - kezdő szinttől

5000 Ft / 50 perc
Angol - Beszédcentrikus óra

4500 Ft / 50 perc