Bella Noémi K.

Bella Noémi K.

21 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 21 ó
Új tanulókat fogad

Bella Noémi K.

Új tanulókat fogad

Japán tanítás kezdő szinttől, beszédcentrikus angolórák - online

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Szia!
Japánul szeretnél tanulni?
Kercsmár Bella Noémi vagyok, 2011-ben végeztem az ELTE Japanisztika szakán. A japán nyelvi iránti rajongásom még kamaszkorban kezdődött az animékkel, és onnan nőtte ki magát a történelem, a kultúra és legfőképpen a nyelv iránti érdeklődéssé. Az egyetem ideje alatt részt vettem az évente rendezett szónokversenyen is, ahol 2009-ben különdíjat nyertem, később letettem az N2 nyelvvizsgát. Kétszer jártam Japánban, ahol élőben is láthattam azokat a csodákat, amikről korábban csak tanultam.
Szívesen tanítom a japánt, mert szeretem eloszlatni a tévhitet, miszerint ez egy nehéz nyelv :) Több tanítványom is volt már, mind ők, mind én nagyon élveztük a közös munkát.

Kezdő szinttől, online vállalom a japántanítást, keress bátran!
1 óra (50 perc): 4000 Ft

----------
Angolul szeretnél tanulni?
Óvodás korom óta tanulok angolul, az egyetemen anglisztikát választottam minorként, majd több évet dolgoztam multinacionális vállalatnál, ahol a napi szintű kommunikáció angolul zajlott. Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, tanítottam be kollégát angolul, és készítettem fel barátomat, aki külföldre költözés előtt állt. Olyan nekem az angol, mint egy második anyanyelv, nem tudom elképzelni az életet nélküle.

Ha szeretnél te is így gondolni az angolra, csak most még nem mersz megszólalni, nincs elég szókincsed, vagy tapasztalatod, akkor keress bátran, megbeszéljük ;)
1 óra (50 perc): 3500 Ft