Burai B.

Burai B.

Új tanulókat fogad

Burai B.

Új tanulókat fogad

Reál tantárgyak, egyszerűen a 2-esért vagy ha nem elég az 5-ös.

Ár Ártól 4500 Ft

Leírás

Matek-Fizika tagozaton,(emelt matek+emelt fizika emelt óraszámban)+matematika fakultációval(emelt óraszám 11.-ben és 12.-ben) végeztem a Kecskeméti Bolyai János Gimnáziumban. Többek között fizikából kitűnően érettségiztem. Kollégista éveim során, több gimnáziumból, rengeteg alsóbb éves diákot mentettem meg a bukástól, vagy éppen segítettem versenyre/érettségire való felkészülésüket. Óráim stílusa egyénhez igazodó, tekintve sajátos szintjüket. Azoknak akiknek az számít, hogy görbüljön, a tanóra keretében értetem meg az alapokat, hogy biztos tudásra tegyenek szert amivel órákon gyorsabb tempónál sem lesznek elveszettek(alapszint), míg akik versenyre készülnek sokkal inkább otthon gyakorolható feladat típusokat mutatok be és azoknak trükjeit(haladó szint), hiszen ezekhez rengeteg gyakorlás kell hogy "kisujjból" menjen, ez pedig rendkívül költséges lenne órán:(.
Illetve, egy harmadik óratípusban azt tudom megtanítani, hogy hogyan kell tanulni..... ez rendkívül hasznos lehet érettségire készülve, tanulási nehézségek esetén valamint egyetemre készülve hiszen ott más szinten kell tudásanyagot befogadni, de erre is van mód nyugalom.
A 4500Ft/óra természetesen a haladó szintű órákra vonatkozik, mint legmagasabb ár, a másik két óratípus, az elején, megegyezés szerint alakul, illetve hosszútávú tanulók esetén szeretnék kedvezményeket biztosítani/óra.
Ezt én szabadidőmben csinálom, hogy segíthessek életeket előre haladni és megszerezni azt a szükséges tudást (/papírt) amivel a bennük rejlő potenciált lehetőleg 100%-ban ki tudják használni.

Óratípusok

Standard óra

4500 Ft / 55 perc