Ina S.

Ina S.

4 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 4 ó
Ártól 5000 Ft
Új tanulókat fogad

Ina S.

Új tanulókat fogad

Szlovák,Magyar,Cseh nyelv - oktatás gyerekeknek, felnőtteknek és külföldieknek-Anyanyelvi tanár nyelviskolás tapasztalatokkal és felsőfokú akkreditált vizsgával

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Üdvözlöm a profilomon!

Ina vagyok, a szlovákiai Šahy-ban születtem. Vegyes családból származom, édesanyám szlovák anyanyelvű, édesapám magyar gyökerű.A szlovák nyelvtudásomat édesanyámtól örököltem és kora gyermekkoromtól kezdve folyamatosan fejlesztettem otthon, szlovák óvoda, általános iskola, valamint további szlovák tanulójaként is.Személyes erősségeim közé tartozik a szlovák anyanyelvszintű nyelvismeretem, valamint más idegen nyelvek személyes és online oktatásában is szereztem tapasztalatot. Gyerekkorom óta sok éves tapasztalatom van a magyar nyelv kapcsán is, rendszeres váci és kisvárdai családlátogatások segítettek abban, hogy folyamatosan gazdagodjak szlengekkel és társalgási fordulatokkal avagy szófordulatokkal, amelyeket szívesen tovább adom a Diákjaimnak is. Jelenleg magyarországon élek, Kisvárda környékén, ahol szlovák és cseh nyelvtanárként tevékenykedem. Beszélem a német nyelven is, melynek tudását 10 éves németországi Baden-Württembergi tartózkodásom alatt sajátítottam el.
Hosszabb ideje aktívan oktatok gyerekeket, diákokat és együttműködök nyelviskolákkal is.

Órákról:
-Egyéni, vagy 2 -4 személyes csoportos oktatás.
-60.perc / 5000 Ft
-90.perc / 7.500 Ft

Idegen nyelvek ismerete:

Szlovák nyelv: C2.
Magyar nyelv: C2.
Cseh nyelv - B2.
Német nyelv - középfokú kommunikatív nyelvtudás.


#szlovaknyelvoktatasonline#szlovaknyelv#csehnyelv#onlinenyelvtanár #anyanyelvimagantanar#tolmácsolás.

Referenciák (5)

Xy M.

Xy M.

Ellenőrizetlen referencia

Korábbi referenciámat szeretném kiegészíteni. Ina tanárnő 14 éves lányomat készítette fel B2. nyelvvizsgára, melyből korábban az írásbeli, most pedig a szóbeli is sikerült. Ina személyisége, korrektsége, egyénisége egyedülálló, példaértékű. Szakmai segítségével, kedvességével, szeretetével motiválta a lányomat, nélküle nem sikerült volna ilyen rövid idő alatt a vizsgaszintet elérni. Nagyon hálásak vagyunk, örülünk, hogy Őt választottuk! Tiszta szívvel javasoljuk!

Alexandra B.

Alexandra B.

Ellenőrizetlen referencia

Szabó Ina Tanárnő a lehető legjobb választás volt számomra, hogy tovább fejlesszem a hiányos szlováktudásomat. Általános suliban, gimnáziumban szlovák órákon és egyetemen is félve szólaltam meg szlovákul, mert tisztában voltam hiányos szókincsemmel és sok-sok hibámmal a ragozásban, végződésekben. Nem volt még egy kis önbizalmam sem, hogy szlovák osztály/csoporttársaimhoz szóljak, hiszen attól féltem, hogy mikor mondok valami teljesen értelmetlen dolgot. Eddig sok mindent megpróbáltam már, hogy kicsit közelebb érezzem magam a szlovák nyelvhez, de mindezt sikertelenül. Most viszont nagyon hálás vagyok a Tanárnőnek, mert egy kis idő és pár óra alatt sikerült elérnie, hogy újra visszatérjen a reményem és az önbizalmam, hogy bátrabban használjam a szlovák nyelvet. Emellett nagyon sok új és érdekes dolgot tudok tőle tanulni, érdekes témák hangzanak el az órákon. Rámutat a hibáimra, és segít kiküszöbölni azokat. Nagyon kedves, rugalmas, sok-sok érdekes feladattal és ötlettel lát el, hogy minél többet és jobban fejlődjön a szlovák tudásom. Az ő óráin egyszerűen jól érzem magam és a szlovákot is közelebb érzem magamhoz, nem félek beszélni, nem stresszelek azon, hogy mi lesz, ha hibázom. Tényleg lehető legjobb a Tanárnő a munkájában. Minden órán jókedvű és örömmel fogad, növeli az önbizalmamat és tényleg nagyon pozitív atmoszféra jellemzi az órákat. Ezért mindenkinek bátran tudom ajánlani, aki meg akar tanulni szlovákul, mert vele jól és gyorsan lehet fejlődni, az órák is barátságos hangulatban telnek, tényleg profi hozzáállás. Nagyon hálás vagyok a Tanárnőnek, hogy elvállalt, mert minden órát örömmel várok. Örülök, hogy ilyen jó és kedves Tanárnőm van, aki mellett a szlovák tanulás élmény számomra. Remélem, még sok óránk lesz, hogy minél többet tanuljak a Tanárnőtől. Nagyon szépen köszönöm az eddigieket, és bátran ajánlom mindenkinek!!♥ Üdvözlettel Alexandra.

Margaréta F.

Margaréta F.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon jó tanár, szakmailag kimagasló, türelmes, színesek és interaktívak az órai. Még a kamasz lányomban is felkeltette az érdeklődést a szlovák nyelv iránt, jól magyaráz, megértet, érdekes órákat tart. Növeli a tanítványa önbizalmat, ezzel segíti a magabiztos kommunikációt. Kiváló humora van, nála a tanulás egyben szórakozás is.

B. M.

B. M.

Ellenőrizetlen referencia

Ina tanárnő közvetlen, kedves, megbízható. A tanítási órák jó hangulatban, oldottan folynak, mégis motiváló. Kislányomat rövid idő alatt szlovák B2 írásbeli nyelvvizsgához segítette. Jó szívvel ajánlom !

Nikoleta M.

Nikoleta M.

Ellenőrizetlen referencia

Mint Szabó Ina magántanárnő egyik diákja, tapasztalataim révén örömmel tudom ajánlani bárkinek, akinek nehézségei akadtak a szlovák nyelvvel. Legyen szó kommunikációról, nyelvtanról vagy csak egy kis önbizalom építésről. Online óráit változatos feladatokkal teszi érdekessé, valamint odafigyel a diákok igényeire, véleményére. Az órák mindig jó hangulatban telnek, miközben a nyelvtudásunk is fejlődik.

Fotók és bizonyítványok