Ina S. Ellenőrzött személyazonosság

Ina S.

6 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 6 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad

Ina S.

Új tanulókat fogad

Szlovák,Magyar,Cseh nyelv - gyerekeknek, felnőtteknek és külföldieknek,Anyanyelvi tanár nyelviskolás tapasztalatokkal és felsőfokú akkreditált vizsgákkal.

  • 1 letanított óra
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Üdvözlöm a profilomon!

Ina vagyok, a szlovákiai Šahy-ban születtem. Vegyes családból származom, édesanyám szlovák anyanyelvű, édesapám magyar gyökerű.A szlovák nyelvtudásomat édesanyámtól örököltem és kora gyermekkoromtól kezdve folyamatosan fejlesztettem otthon, szlovák óvoda, általános iskola, valamint további szlovák tanulójaként is.Személyes erősségeim közé tartozik a szlovák anyanyelvszintű nyelvismeretem, valamint más idegen nyelvek személyes és online oktatásában is szereztem tapasztalatot. Gyerekkorom óta sok éves tapasztalatom van a magyar nyelv kapcsán is, rendszeres váci és kisvárdai családlátogatások segítettek abban, hogy folyamatosan gazdagodjak szlengekkel és társalgási fordulatokkal avagy szófordulatokkal, amelyeket szívesen tovább adom a Diákjaimnak is. Jelenleg magyarországon élek, Kisvárda környékén, ahol szlovák és cseh nyelvtanárként tevékenykedem. Beszélem a német nyelven is, melynek tudását 10 éves németországi Baden-Württembergi tartózkodásom alatt sajátítottam el.
Hosszabb ideje aktívan oktatok gyerekeket, diákokat és együttműködök nyelviskolákkal is. Rendelkezem két felsőfokú nyelvvizsgával...

Valami az órákról:

Egyéni::
-60. min. / 7000 Ft.
-45. min. / 6000 Ft.

Csoportos ( 2-3 személy):
-60. min. / 6498 Ft. / 1.sz.
-45. min. / 5153 Ft. / 1.sz.

Pároknak:
-60. min. / 6116 Ft. / 1.sz.
-45. min. / 4969 Ft. / 1.sz.


Idegen nyelvek ismerete:

Szlovák nyelv: C2.
Magyar nyelv: C2.
Cseh nyelv - B2.
Német nyelv - középfokú kommunikatív nyelvtudás.


#szlovaknyelvoktatasonline#szlovaknyelv#csehnyelv#onlinenyelvtanár #anyanyelvimagantanar#tolmácsolás.

Óratípusok

Standard óra

7000 Ft / 60 perc
Szlovák,Magyar,Cseh nyelv - gyerekeknek, felnőtteknek és külföldieknek.

6000 Ft / 45 perc

Referenciák (9)

+ Referenciát írni
Szabó M.

Szabó M.

Ellenőrizetlen referencia

Még csak 1-2 hónapja kezdtem el tanulni szlovákul, teljesen kezdőként, de mégis nagyon gyorsan haladunk, nagyon élvezek minden órát, nagyon jól magyaráz, érthetően, sokat nevetünk. Imádom! :)

Ertl D.

Ertl D.

Ellenőrizetlen referencia

Szlovák nyelvű érettségi miatt kerestem meg Ina tanárnőt. Teljesen meg vagyok elégedve a tanításával. Fél évig jártam hozza és segítségével sikeres érettségi vizsgát tettem szlovák nyelvből. Eleinte féltem beszélni, de nála nem kell félni. Ez idő alatt sokat javult a nyelv tudásom és beszédkézségem. Bátran tudom ajánlani, ha valaki szeretne fejlődni!! 😊😊

Alexandra S.

Alexandra S.

Ellenőrizetlen referencia

Aki szlovákul szeretne megtanulni annak csak ajánlani tudom a Tanárnőt. Eddig a szlovák nyelv távol állt tőlem de a Tanárnő megszerettette velem. Nem mertem beszélni, nemhogy valami helytelent mondok de a Tanárnőnek hála egyre bátrabban merek beszélni. Az órái szinte repülnek, az ember észre sem veszi és már alig várja a következő órát. Mindig jó kedvű, segítőkész, nem kell előtte kínosan éreznie magát az embernek, hogyha valamit rosszul mond mert nem nevet ki,nagyon segítőkész. Szeretném megköszöni, hogy a diákod lehetek. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Viktor G.

Viktor G.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon meg vagyok elégedve Ina tanárnővel.Rendkívül jól tanít. Közvetlen es szuper jól lehet vele tanulni. 2 hónapja kezdtem a 0-ról es számomra is hihetetlen hogy mennyi mindent sikerült elsajátítani azóta! Minden óra aranyat ér! Köszönöm hogy a diákod lehetek! Pekný deň!

Xy M.

Xy M.

Ellenőrizetlen referencia

Korábbi referenciámat szeretném kiegészíteni. Ina tanárnő 14 éves lányomat készítette fel B2. nyelvvizsgára, melyből korábban az írásbeli, most pedig a szóbeli is sikerült. Ina személyisége, korrektsége, egyénisége egyedülálló, példaértékű. Szakmai segítségével, kedvességével, szeretetével motiválta a lányomat, nélküle nem sikerült volna ilyen rövid idő alatt a vizsgaszintet elérni. Nagyon hálásak vagyunk, örülünk, hogy Őt választottuk! Tiszta szívvel javasoljuk!

Fotók és bizonyítványok