Ina S.

Ina S.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Ina S.

Új tanulókat fogad

Szlovák,Magyar,Cseh nyelv - gyerekeknek, felnőtteknek és külföldieknek,Anyanyelvi tanár nyelviskolás tapasztalatokkal és felsőfokú akkreditált vizsgákkal.

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Üdvözlöm a profilomon!

Ina vagyok, a szlovákiai Šahy-ban születtem. Vegyes családból származom, édesanyám szlovák anyanyelvű, édesapám magyar gyökerű.A szlovák nyelvtudásomat édesanyámtól örököltem és kora gyermekkoromtól kezdve folyamatosan fejlesztettem otthon, szlovák óvoda, általános iskola, valamint további szlovák tanulójaként is.Személyes erősségeim közé tartozik a szlovák anyanyelvszintű nyelvismeretem, valamint más idegen nyelvek személyes és online oktatásában is szereztem tapasztalatot. Gyerekkorom óta sok éves tapasztalatom van a magyar nyelv kapcsán is, rendszeres váci és kisvárdai családlátogatások segítettek abban, hogy folyamatosan gazdagodjak szlengekkel és társalgási fordulatokkal avagy szófordulatokkal, amelyeket szívesen tovább adom a Diákjaimnak is. Jelenleg magyarországon élek, Kisvárda környékén, ahol szlovák és cseh nyelvtanárként tevékenykedem. Beszélem a német nyelven is, melynek tudását 10 éves németországi Baden-Württembergi tartózkodásom alatt sajátítottam el.
Hosszabb ideje aktívan oktatok gyerekeket, diákokat és együttműködök nyelviskolákkal is.

Órákról:
-Egyéni, vagy 2 -4 személyes csoportos oktatás.
-60.perc- min. / 6.000 Ft / 15 €
-90.perc - min. / 9.000 Ft / 22 €

Idegen nyelvek ismerete:

Szlovák nyelv: C2.
Magyar nyelv: C2.
Cseh nyelv - B2.
Német nyelv - középfokú kommunikatív nyelvtudás.


#szlovaknyelvoktatasonline#szlovaknyelv#csehnyelv#onlinenyelvtanár #anyanyelvimagantanar#tolmácsolás.

Referenciák (8)

Ertl D.

Ertl D.

Ellenőrizetlen referencia

Szlovák nyelvű érettségi miatt kerestem meg Ina tanárnőt. Teljesen meg vagyok elégedve a tanításával. Fél évig jártam hozza és segítségével sikeres érettségi vizsgát tettem szlovák nyelvből. Eleinte féltem beszélni, de nála nem kell félni. Ez idő alatt sokat javult a nyelv tudásom és beszédkézségem. Bátran tudom ajánlani, ha valaki szeretne fejlődni!! 😊😊

Alexandra S.

Alexandra S.

Ellenőrizetlen referencia

Aki szlovákul szeretne megtanulni annak csak ajánlani tudom a Tanárnőt. Eddig a szlovák nyelv távol állt tőlem de a Tanárnő megszerettette velem. Nem mertem beszélni, nemhogy valami helytelent mondok de a Tanárnőnek hála egyre bátrabban merek beszélni. Az órái szinte repülnek, az ember észre sem veszi és már alig várja a következő órát. Mindig jó kedvű, segítőkész, nem kell előtte kínosan éreznie magát az embernek, hogyha valamit rosszul mond mert nem nevet ki,nagyon segítőkész. Szeretném megköszöni, hogy a diákod lehetek. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

Viktor G.

Viktor G.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon meg vagyok elégedve Ina tanárnővel.Rendkívül jól tanít. Közvetlen es szuper jól lehet vele tanulni. 2 hónapja kezdtem a 0-ról es számomra is hihetetlen hogy mennyi mindent sikerült elsajátítani azóta! Minden óra aranyat ér! Köszönöm hogy a diákod lehetek! Pekný deň!

Xy M.

Xy M.

Ellenőrizetlen referencia

Korábbi referenciámat szeretném kiegészíteni. Ina tanárnő 14 éves lányomat készítette fel B2. nyelvvizsgára, melyből korábban az írásbeli, most pedig a szóbeli is sikerült. Ina személyisége, korrektsége, egyénisége egyedülálló, példaértékű. Szakmai segítségével, kedvességével, szeretetével motiválta a lányomat, nélküle nem sikerült volna ilyen rövid idő alatt a vizsgaszintet elérni. Nagyon hálásak vagyunk, örülünk, hogy Őt választottuk! Tiszta szívvel javasoljuk!

Alexandra B.

Alexandra B.

Ellenőrizetlen referencia

Szabó Ina Tanárnő a lehető legjobb választás volt számomra, hogy tovább fejlesszem a hiányos szlováktudásomat. Általános suliban, gimnáziumban szlovák órákon és egyetemen is félve szólaltam meg szlovákul, mert tisztában voltam hiányos szókincsemmel és sok-sok hibámmal a ragozásban, végződésekben. Nem volt még egy kis önbizalmam sem, hogy szlovák osztály/csoporttársaimhoz szóljak, hiszen attól féltem, hogy mikor mondok valami teljesen értelmetlen dolgot. Eddig sok mindent megpróbáltam már, hogy kicsit közelebb érezzem magam a szlovák nyelvhez, de mindezt sikertelenül. Most viszont nagyon hálás vagyok a Tanárnőnek, mert egy kis idő és pár óra alatt sikerült elérnie, hogy újra visszatérjen a reményem és az önbizalmam, hogy bátrabban használjam a szlovák nyelvet. Emellett nagyon sok új és érdekes dolgot tudok tőle tanulni, érdekes témák hangzanak el az órákon. Rámutat a hibáimra, és segít kiküszöbölni azokat. Nagyon kedves, rugalmas, sok-sok érdekes feladattal és ötlettel lát el, hogy minél többet és jobban fejlődjön a szlovák tudásom. Az ő óráin egyszerűen jól érzem magam és a szlovákot is közelebb érzem magamhoz, nem félek beszélni, nem stresszelek azon, hogy mi lesz, ha hibázom. Tényleg lehető legjobb a Tanárnő a munkájában. Minden órán jókedvű és örömmel fogad, növeli az önbizalmamat és tényleg nagyon pozitív atmoszféra jellemzi az órákat. Ezért mindenkinek bátran tudom ajánlani, aki meg akar tanulni szlovákul, mert vele jól és gyorsan lehet fejlődni, az órák is barátságos hangulatban telnek, tényleg profi hozzáállás. Nagyon hálás vagyok a Tanárnőnek, hogy elvállalt, mert minden órát örömmel várok. Örülök, hogy ilyen jó és kedves Tanárnőm van, aki mellett a szlovák tanulás élmény számomra. Remélem, még sok óránk lesz, hogy minél többet tanuljak a Tanárnőtől. Nagyon szépen köszönöm az eddigieket, és bátran ajánlom mindenkinek!!♥ Üdvözlettel Alexandra.

Fotók és bizonyítványok