Ina S.

Ina S.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Ártól 5000 Ft
Új tanulókat fogad

Ina S.

Új tanulókat fogad

Szlovák,Magyar,Cseh nyelv - oktatás gyerekeknek, felnőtteknek és külföldieknek online -Intenzív élmény oktatás. #Anyanyelvi tanár.

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Kapcsolati űrlap

Leírás

Üdvözlöm a profilomon!

Ina vagyok, a szlovákiai Šahy-ban születtem. Vegyes családból származom, édesanyám szlovák anyanyelvű, édesapám magyar gyökerű.A szlovák nyelvtudásomat édesanyámtól örököltem és kora gyermekkoromtól kezdve folyamatosan fejlesztettem otthon, szlovák óvoda, általános iskola, valamint további szlovák tanulójaként is.Személyes erősségeim közé tartozik a szlovák anyanyelvszintű nyelvismeretem, valamint más idegen nyelvek személyes és online oktatásában is szereztem tapasztalatot. Gyerekkorom óta sok éves tapasztalatom van a magyar nyelv kapcsán is, rendszeres váci és kisvárdai családlátogatások segítettek abban, hogy folyamatosan gazdagodjak szlengekkel és társalgási fordulatokkal avagy szófordulatokkal, amelyeket szívesen tovább adom a Diákjaimnak is. Jelenleg magyarországon élek, Kisvárda környékén, ahol szlovák és cseh nyelvtanárként tevékenykedem. Beszélem a német nyelven is, melynek tudását 10 éves németországi Baden-Württembergi tartózkodásom alatt sajátítottam el.
Hosszabb ideje aktívan oktatok gyerekeket, diákokat és együttműködök nyelviskolákkal is.

-Egyéni, vagy 2 -4 személyes csoportos oktatás.

Idegen nyelvek ismerete:

Szlovák nyelv: C2.
Magyar nyelv: C2.
Cseh nyelv - B2.
Német nyelv - középfokú kommunikatív nyelvtudás.


#szlovaknyelvoktatasonline#szlovaknyelv#csehnyelv#onlinenyelvtanár #anyanyelvimagantanar#tolmácsolás.

Referenciák (3)

Margaréta F.

Margaréta F.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon jó tanár, szakmailag kimagasló, türelmes, színesek és interaktívak az órai. Még a kamasz lányomban is felkeltette az érdeklődést a szlovák nyelv iránt, jól magyaráz, megértet, érdekes órákat tart. Növeli a tanítványa önbizalmat, ezzel segíti a magabiztos kommunikációt. Kiváló humora van, nála a tanulás egyben szórakozás is.

B. M.

B. M.

Ellenőrizetlen referencia

Ina tanárnő közvetlen, kedves, megbízható. A tanítási órák jó hangulatban, oldottan folynak, mégis motiváló. Kislányomat rövid idő alatt szlovák B2 írásbeli nyelvvizsgához segítette. Jó szívvel ajánlom !

Nikoleta M.

Nikoleta M.

Ellenőrizetlen referencia

Mint Szabó Ina magántanárnő egyik diákja, tapasztalataim révén örömmel tudom ajánlani bárkinek, akinek nehézségei akadtak a szlovák nyelvvel. Legyen szó kommunikációról, nyelvtanról vagy csak egy kis önbizalom építésről. Online óráit változatos feladatokkal teszi érdekessé, valamint odafigyel a diákok igényeire, véleményére. Az órák mindig jó hangulatban telnek, miközben a nyelvtudásunk is fejlődik.

Fotók és bizonyítványok