Melinda S.

Melinda S.

14 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 14 ó
Új tanulókat fogad

Melinda S.

Új tanulókat fogad

20 év középiskolai tanári tapasztalattal magyar nyelv és irodalom tanítás nagyszerű áron. Szakdolgozatok lektorálását is vállalom több éves lektori múlttal.

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves Diákok és Szülők!
Magyar nyelvet és irodalmat tanítok 20 éve középiskolában. Rendszeresen, minden évben készítek fel eredményesen diákokat közép- és emelt szintű érettségi vizsgára. Diákjaim mindig kiváló eredménnyel teljesítenek a megmérettetéseken. Pályámon számos díjban is részesülhettem munkám elismeréséül. Elhivatott és gyermekcentrikus pedagógus vagyok. Az iskolában, ahol tanítok, sajátos nevelési igényű tanulók is járnak az osztályaimba, szeretettel és szakmai odafigyeléssel vállalom az ő felkészítésüket is az érettségi vizsgájukra, illetve korrepetálásukban is tudok segíteni.
Ismerem az érettségi vizsga legújabb kihívásait, változásait, hiszen minden évben vizsgáztatok magyar nyelv és irodalom tantárgyból közép-, illetve emelt szinten is.
Általános iskolások korrepetálását is vállalom irodalomból, magyar nyelvből, helyesírás ismeretek elsajátításából, segítem a felkészülésüket a középiskolai központi felvételi vizsgára, hogy a legjobb eredménnyel kerülhessenek be az általuk választott intézménybe.
Lektorálással is foglalkozom. Korábban éveken keresztül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal számára javítottam, de szakdolgozatok korrektúrájában is segítettem már eredményesen több alkalommal.