Melinda S.

Melinda S.

Responds within 2 hrs, to 89% of messages
89% 2 ó
Ártól 3500 Ft
Új tanulókat fogad

Melinda S.

Új tanulókat fogad

20 év középiskolai tanári tapasztalattal magyar nyelv és irodalom tanítás nagyszerű áron. Szakdolgozatok lektorálását is vállalom több éves lektori múlttal.

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Leírás

Kedves Diákok és Szülők!
Magyar nyelvet és irodalmat tanítok 20 éve középiskolában. Rendszeresen, minden évben készítek fel eredményesen diákokat közép- és emelt szintű érettségi vizsgára. Diákjaim mindig kiváló eredménnyel teljesítenek a megmérettetéseken. Pályámon számos díjban is részesülhettem munkám elismeréséül. Elhivatott és gyermekcentrikus pedagógus vagyok. Az iskolában, ahol tanítok, sajátos nevelési igényű tanulók is járnak az osztályaimba, szeretettel és szakmai odafigyeléssel vállalom az ő felkészítésüket is az érettségi vizsgájukra, illetve korrepetálásukban is tudok segíteni.
Ismerem az érettségi vizsga legújabb kihívásait, változásait, hiszen minden évben vizsgáztatok magyar nyelv és irodalom tantárgyból közép-, illetve emelt szinten is.
Általános iskolások korrepetálását is vállalom irodalomból, magyar nyelvből, helyesírás ismeretek elsajátításából, segítem a felkészülésüket a középiskolai központi felvételi vizsgára, hogy a legjobb eredménnyel kerülhessenek be az általuk választott intézménybe.
Lektorálással is foglalkozom. Korábban éveken keresztül a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal számára javítottam, de szakdolgozatok korrektúrájában is segítettem már eredményesen több alkalommal.