Hajnalka M. Ellenőrzött személyazonosság

Hajnalka M.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Ellenőrzött személyazonosság
Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Hajnalka M.

Új tanulókat fogad
Ingyenes próbaóra

Németül tanulni HATÉKONYAN és KÖNNYEDÉN? BESZÉDKÖZPONTÚ, személyre szabott nyelvórákkal várlak sok HANG- és VIDEÓ anyaggal, INTERAKTÍV,SZÓRAKOZTATÓ feladatokkal

  • 5/5 (1 diák értékelte)
  • 2 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Kedves Nyelvtanuló!


Német nyelvből kezdőtől középfokig nyelvoktatást, korrepetálást, NYELVVIZSGÁra, érettségire, valamint ÁLLÁSINTERJÚra felkészítést vállalok Szombathely belvárosában.

KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÓk számára is tartok a SZAKMÁKnak megfelelő, CÉLIRÁNYOS felkészítést. (pl.: betegápoló, építőiparban, vendéglátásban, szépségiparban dolgozók, ruhabolti eladó, stb.)

Óráimon tanítok nyelvtant és szavakat is, de első sorban beszélni szeretnélek megtanítani már az első órától kezdve.

Rengeteg HANGanyaggal és VIDEÓval dolgozom a könnyebb és szórakoztatóbb megértés és elsajátítás céljából. Ezeket oda is adom OTTHONI FELHASZNÁLÁSra :-)

Használok INTERAKTÍV TÁBLÁkat is a nyelvtan könnyebb begyakorlása érdekében. Ezek olyan játékos, online feladatok, amelyek megoldásának helyességéről a digitális platform azonnali visszajelzést ad, így akár önállóan is használható és akár a buszon telefonról is elérhető.

Módszerem mindenki számára könnyen érthető és elsajátítható.

Ugorj be valamikor egy próbaórára, ha sok hang és videóanyaggal, interaktív, otthon is megoldható és leellenőrizhető feladatokkal szeretnéd könnyűvé, szórakoztatóvá és hatékonnyá tenni a nyelvtanulásodat, vagy csak egyszerűen NÉMETÜL BESZÉLGETNI szeretnél ;-)

A PRÓBAÓRÁN AZ ELSŐ NEGYED ÓRA INGYENES, ahol átbeszéljük a céljaidat, felmérem a jelenlegi tudásszinted, részletesen megmutatom miből és hogy tanítok, így el fogod tudod dönteni, hogy Neked szimpatikus-e ez a módszer. ;-)

Tananyagomat a diák céljaihoz/igényeihez igazítom.

Vállalok személyes és online órákat is!

Tel.: 70/206-22-26
mhajnalka85 kukac gmail.com (mindez egybeírva)

Óradíj: 6000 Ft/ 50 perc és
4000 Ft/fő/60 perc ha ketten jöttök. :-)

Óratípusok

Próbaóra

A PRÓBAÓRÁN AZ ELSŐ NEGYED ÓRA INGYENES, ahol részletesen megmutatom miből és hogy tanítok és el tudod dönteni, hogy Neked szimpatikus-e ez a módszer.

Ingyenes / 15 perc
Standard óra

6000 Ft / 50 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Hanna Z.

Hanna Z.

1 letanított óra

Már 5 hónapja járok rendszeresen Hajnalka német óráira későbbi külföldi munkavállalás céljából. Maximálisan alkalmazkodik a nyelvtanulási céljaimhoz és igyekszik minél változatosabbá tenni a tanórákat. Az ő segítségével egyre biztosabb nyelvtudásra tehetek szert. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tanár válasza:

Fantasztikus tanitvany! Mindig keszul, mindent tud. Remelem a nalam tanultaknak sok hasznat veszi mind a munkaban, mind a hetkoznapi eletben. :-)

Ments B.

Ments B.

1 letanított óra

Külföldi munkavállalás céljából kerestem tanárt és egy ismerős által kerültem Hajnihoz. Az órák nagy része beszédközpontú oktatással telik. Mellette haladunk nyelvtannal, hanganyagokkal, fordításokkal. Mióta nála vagyok, magabiztosabban és változatosabban beszélek, ami a fő célom volt. Ajánlom mindenkinek, aki hatékony oktatása által szeretné fejleszteni a tudását.

Tanár válasza:

Barnabás gyenge alapfokú tudással érkezett. A fordításoknak és hanganyagoknak hála gyorsan fejlődött és heti 2 óra gyakorlással bő fél év után nehéz középfokú feladatokat is könnyű szerrel meg tud oldani.