Anna H.

Anna H.

6 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 6 ó
Új tanulókat fogad

Anna H.

Új tanulókat fogad

Biológia és magyar tanítás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Horváth Anna vagyok, ötödéves biológia-magyar tanárszakos az ELTÉ-n. Szeretek tanítani, három féléven át a KórházSuli alapítványnál voltam önkéntes, itt tanítottam beteg diákokat. Korrepetálás, felzárkóztatás mellett vállalok érettségi felkészítést is, biológiából akár emelt szinten. Idén három tanítványom is érettségizett, egyikük emelt szinten, és mind a hárman négyes vagy ötös eredményt értek el a biológia érettségi vizsgán.

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 45 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Eszter N.

Eszter N.

Ellenőrizetlen referencia

Anna mindig nagyon kedves és segítőkész volt az órákon. Érthetően és egyszerűen magyarázza el a tananyagot, önálló munkára sarkall és megadja a válaszadás lehetőségét. A tanórák tekintetében roppant rugalmas. Csak ajánlani tudom! :)

Somogyi S.

Somogyi S.

Ellenőrizetlen referencia

Anna nagyon kedves és lelkiismeretes tanár! Én biológiából érettségiztem úgy, hogy előtte három évig nem tanultam ezt a tantárgyat, de Anna olyan jól felkészített belőle, hogy négyes lett az érettségim:) Az órák elképesztően érdekesek voltak, nemcsak az érettségire készítettek fel, hanem maradandóan felkeltették az érdeklődésemet a biológia iránt. Annában megvolt a kellő szigor amire szükségem volt, de ezzel együtt az órákat közel baráti találkozásoknak éreztem. Az órákon én is nyugodtan beszélhettem, kérdezhettem és ha valamit jól mondtam, Anna mindig biztatott és megdicsért. Én vizuálisabb típus vagyok, így fontos volt számomra, hogy Anna szívesen rajzolt nekem ábrákat a szervekről vagy bármilyen témakörről. Én szívből ajánlom Annát és hálás vagyok a segítségéért!:)

Szilvia T.

Szilvia T.

Ellenőrizetlen referencia

Már lassan 1 éve tanulok Annával, akivel a biosz emelt érettségire készülök most májusra. Nagyon szeretek vele tanulni, mert iszonyúan kreatív és mindig megtalálja azt a tanítási módszert ami a leginkább beválik. Órárol órára készül lelkiismeretesen és az új anyag mellett mindig hagy időt az ismétlésre - amivel még jobban rögzülnek a tudnivalók. Ha biosz emelthez kell segítség; Én mindenképp őt ajánlom!