Labanc Đ.

Labanc Đ.

Labanc Đ.

Matek és informatika tanítás rugalmasan Budapesten (akár hétvégén is)

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

👋 Szia! Dani vagyok, 26 éves, jelenleg az ELTE programtervező Informatikus szakán hallgató, valamint jelenleg egy budapesti felnőttképzési intézményben tanítok programozást (Python és Java).

👨‍💻 Ezen felül pedig jelenleg általános és középiskolai szinten tanítok matematikát, informatikát és programozást magántanárként már 2 éve.

📖 Tanítási módszereim között elsődleges, hogy az, akit tanítok, ne érezze nyűgnek a tanulást. Akkor tudunk hatékonyan együttműködni, ha valamennyire élvezzük is, amit csinálunk. Az óráim emiatt lényegre törőek, de titkos fegyverem sokszor a humorban rejlik.

📈 Személyre szabott órák keretében megtaláljuk azt, amit a leginkább kell erősítenünk, és a kötelező feladatok elvégzése mellett igyekszem ezeknek a fejlesztésére fókuszálni.

👨‍🏫 Óráimat személyesen (nálam) vagy online is tartom, bár tapasztalataim alapján a személyes tanulás sokkal hatékonyabb módszer.

❗️Ha felkeltettem az érdeklődésed, adj egy esélyt nekem és magadnak, próbáld ki a velem való tanulást egy próbaóra keretében.

💵 Áraim a következőképpen alakulnak:

Hétköznap:
- Matematika: 4000 / óra
- Informatika / programozás: 4500 / óra

Hétvégén
- Matematika: 5000 / óra
- Informatika / programozás: 5500 / óra

🕒 Szabad időpontjaimról vagy bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban érdeklődj bátran 😊

Óratípusok

Standard óra

4500 Ft / 55 perc